Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Antaako Pelicans kotiottelussaan ketuille kuonoon

 

Antaako Pelicans kotiottelussaan ketuille kuonoon


Pelicans palaa kotijäälleen lähes kahden viikon tauon jälkeen. Lauantaina Lahteen saapuu vieraita länsirannikolta, kun Lukko yrittää ryövätä vieraspisteet mukaansa. Raumalaisten urakasta ei tule helppo. Vaikean alkukauden pelannut Lukko ei ole saanut sapluunaansa vielä kunnolliseen muottiin. Maajoukkuetaukokaan ei tehnyt terää, sillä tiistaina HIFK oli Helsingissä kettupaitoja selvästi parempi.

- Lauantaista tulee kova matsi. Lukko on hyvä joukkue ja he pelaavat kovaa, Ryan Lasch sanoo.

- Meidän täytyy ponnahtaa takaisin tiistain jälkeen. Toivottavasti voitamme kotona, se olisi hienoa.

Pelicansinkin pitää petrata. Laschin tiistai –lausunto viittaa alkuviikon otteluun Bluesia vastaan, joka päättyi lahtelaisten tappioon. Pelicansin liike ja energia olivat hyvällä tasolla, mutta otteita leimasi huolimattomuus puolustuspäässä. Kolmesta osumasta huolimatta myös maalinteko tökki, sillä paikkoja olisi ollut useampaankin häkkiin.

Jälkimmäiseen ongelmakohtaan apua tuo Lasch. Viikonloppuna USA:n maajoukkuepaidassa urakoinut Lasch lepäsi Bluesia vastaan, mutta lauantain kotipelissä kalifornialainen on taatusti tikissä.

- Toivottavasti niin. Olen silloin varmasti valmiina, Lasch nyökkää.

- He ovat isoja mutta meillä on hyvä ja nopea joukkue. Niin kauan kuin käytämme nopeuttamme, uskon että olemme OK.

Kotijoukkueelta kannattaa tarkkailla Justin Hodgmanin johtamaa ketjua. "Hodari", Pekka Jormakka ja Max Wärn ovat esiintyneet koko syksyn pirteästi.

- Taas on edessä tiukka matsi. Lukko vissiin hävisi tiistaina, mutta meilläkin on nyt kaksi tappiota alla. Kelkka pitää kääntää, Jormakka sanoo.

Terveellä miehistöllä operoivalla Pelicansilla on hyvin aikaa valmistautua lauantai-illan huumaan. Lukko taas pelaa TPS:ää vastaan vielä perjantaina. Pelit peräkkäisinä iltoina eivät kuitenkaan haittaa, sillä Lukko on saanut monta runkomiestä takaisin tositoimiin. Näillä näkymin ainoastaan Samuli Kivimäen ja Mikko Kuukan pelaaminen saattaa olla epävarmaa.

Pelicansin tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


Lahden Pelicans - logo

Pelicans - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Ryan Lasch

22.1.1987 Lake Forest, CA, USA
Tiedot

MaxWärn

Max Wärn

10.6.1988 Helsinki
Tiedot


Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Jussi Olkinuora käyttää sopimuksena ulkomaanoption ja siirtyy pelaamaan sveitsiläisseuraan.

Lue lisää
Lasch siirtyy Sveitsiin

Lasch siirtyy Sveitsiin

Pelicans menettää alkukauden parhaan pistemiehensä, kun ottelukohtaisella sopimuksella lahtelaisten riveissä viilettänyt Ryan Lasch siirtyy loppukaudeksi Sveitsiin Zürich Lionsin riveihin.

Lue lisää
Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Pelicans ja HIFK ovat tehneet lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Eero Teräväinen pelaa lahtelaisryhmän riveissä helmikuun loppuun saakka.

Lue lisää
Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Pelicans-hyökkääjä Otto Sompin lainasopimus päättyy ja mies siirtyy Jesse Ylösen sekä Oskari Laaksosen tavoin Pohjois-Amerikkaan valmistautumaan AHL-kauden alkuun. Somppi on Tampa Bay Lightingin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansissa alkukauden kiekkoilleet Jesse Ylönen ja Oskari Laaksonen on kutsuttu takaisin Pohjois-Amerikkaan NHL-organisaatioidensa palvelukseen. Laaksonen on Buffalo Sabresin ja Ylönen Montreal Canadiensin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Julius Honka Pelicansiin

Julius Honka Pelicansiin

Lahden Pelicans ja Dallas Stars ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Julius Honka liittyy lahtelaisryhmään. Honka nähdään joukkueen harjoitusvahvuudessa ensimmäisen kerran keskiviikkona.

Lue lisää