Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rafael jatkaa FC Lahdessa

 

Rafael jatkaa FC Lahdessa


Brassilegenda Rafael ja FC Lahti ovat solmineet odotetun jatkosopimuksen, joka pitää miehen Lahdessa vuoden 2013 loppuun.

Alkava kausi on Rafaelille jo yhdeksäs Mustissa Kuhnureissa. Rafaelin asema liigan armoitettuna maalitykkinä on kiistaton. Hän on jäätänyt vastustajien maalivahteja yhteensä 104 maalin verran, ja on tiukasti pommittajalistan TOP3:ssa edellään vain Tsaari Popovits ja "Myllykosken Näätä" Saku "Sakeri" Puhakainen, joka on höbötti hienon uransa aikana yhteensä 114 kertaa. Voi hyvinkin olla, että järjestys muuttuu kauden jälkeen.

Rafael ottaa tyynesti syntyneen sopimuksen. - Olen viihtynyt seurassa ja Lahdessa todella hyvin, siksi FC Lahti oli ainoa todellinen vaihtoehtoni. Uskon, että kokemukseni tasapainottaa sopivassa suhteessa nuoren ja innokkaan joukkueen tekemistä. Tulen tekemään parhaani joukkueen eteen niin kuin olen aina tehnyt - nauraa aina hyvätuulinen seuraikoni. Päävalmentaja Tommi Kautonen on helpottunut Rafaelin sopimuskuvioiden ratkettua. Kautonen on samoilla linjoilla Rafun merkityksestä joukkueelle

- Rafael tuo kokemuksellaan vaadittavan tasapainottavan elementin joukkueen tekemiseen. Hän teki viime kaudella muutamia todella tärkeitä maaleja, ja samaa odotan tietysti tulevallekin kaudelle, päättää Tommi Kautonen.

FC Lahti jatkaa edelleen joukkueen rakentamista kaikessa rauhassa. Koossa on nyt 17 pelaajasopimusta.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutNäin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää
FC Lahdelle uusi keskikenttämies

FC Lahdelle uusi keskikenttämies

FC Lahti ja virolainen keskikenttämies Brent Lepistu ovat solmineet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on myös optio seuraavasta kaudesta. 26-vuotias virolainen siirtyy FC Lahteen Norjan pääsarjaseura Kristiansund BK:sta.

Lue lisää
Nuori Altin Zeqiri FC Lahteen

Nuori Altin Zeqiri FC Lahteen

FC Lahti ja nuori Altin Zeqiri ovat tehneet kauden 2021 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Josu siirtyy FC Lahteen

Josu siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja espanjalainen laitapelaaja Josué Currais Prieto eli Josu ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää