Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pyry Kärkkäinen jatkaa FC Lahdessa

Pyry Kärkkäinen jatkaa FC Lahdessa

 

FC Lahti on tehnyt tärkeän pelaajasopimuksen ensi kaudeksi, kun monivuotinen luottopelaaja Pyry Kärkkäinen jatkaa seurassa yhden vuoden sopimuksella.

Kärkkäinen jatkaa tutussa seurassa mieluusti. Mies on perheineen muuttanut Lahteen ja sekin helpotti päätöksen tekoa.

- Hyvillä mielin jatkan Lahdessa. Ei tarvitse ensi kauden kuvioita sen kummemmin miettiä. Hyvä, että seura halusi tehdä sopimuksen. Aika nopeasti päästiin yhteisymmärrykseen, Kärkkäinen tunnelmoi.

- Avovaimo käy Lahdessa töissä, joten senkin puolesta oli päätös helppo, Kärkkäinen jatkaa.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas myhäili tyytyväisyyttään saatuaan pidettyä luottomiehensä joukkueessaan.

- Kärkkäinen on todella luotettava pelaaja ja hänellä pysyy illasta toiseen taso korkeana. Hän on fyysisesti todella vahva, eikä juuri häviä kaksinkamppailuja. Kokemuksen puolestakin hän on johtajatyyppi. Kärkkäinen ei pidä meteliä hirveästi, mutta kentällä hän puhuu ja on tärkeä pelaaja meille. Kärkkäinen on ollut puolustuksen johtavia hahmoja jo monta vuotta, Korkeakunnas kehuu.

Kärkkäinen on pelannut Lahdessa viime kausina pääsääntöisesti topparin tontilla, mutta monipuolinen pelaaja klaaraa myös keskikentällä pelaamisen. Korkeakunnas kaavailee Kärkkäisestä lähtökohtaisesti topparia, mutta muistuttaa tilanteiden voivan muuttua.

- Lähtökohtaisesti hän on toppari, mutta tilanteet voivat muuttua. Meillä on tietty suunnitelma, miten joukkuetta ollaan rakentamassa. Siitä on iso etu meille, että pelaaja pystyy pelaamaan useampaa paikka ja se onkin yksi kriteeri, millä pelaajia valitaan. Me haluamme avata peliä alhaalta asti ja Pyry on hyvä pallollinen toppari tai keskikentän pohjalla puolustava pelaaja, Korkeakunnas näkee.

Kuhnurit sijoittuivat kuluneen kauden päätteeksi kahdeksanneksi, joka oli luonnollisesti pettymys odotuksiin nähden. Sen myöntää Kärkkäinen, mutta näkee joukkueessa olevan paljon potentiaalia parempaan.

- Toki mennyt kausi oli tietenkin monilta osin pettymys, kaikilla oli kovemmat odotukset. Näen paljon potentiaalia tuossa joukkueessa, mutta sen kokoaminen on vielä kesken. Mahdollisuuksia menestykseen olisi. Se varmasti vaatii niiltä nuorilta jätkiltä tasaisuutta ja tasonnostoa, kuten myös meiltä kokeneiltakin pelaajilta. En ole omaankaan kauteeni tyytyväinen. Minun pitää itsekin parantaa. Joukkueen kokoamisen pitää osua paremmin nappiin, Kärkkäinen miettii.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Toni Korkeakunnas

Tiedot

PyryKärkkäinen

Pyry Kärkkäinen

10.11.1986
Tiedot


Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

FC Lahti on käyttänyt päävalmentaja Marko Salon option. Näin ollen Salo jatkaa FC Lahden naisten edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää