Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

​Irfan Sadikille jatkosopimus Lahteen

​Irfan Sadikille jatkosopimus Lahteen

FC Lahti ja hyökkääjä Irfan Sadik ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Sopimuksessa on myös optio kaudesta 2020. 19-vuotias hyökkääjä pelasi kuluneella kaudella kymmenen Veikkausliiga-ottelua. Hän oli myös isossa roolissa FC Lahti A:n mestaruudessa voittaen ASM-sarjan maalipörssin ylivoimaisesti. Hyvät otteet talvella toivat myös kutsun alle 19-vuotiaiden maajoukkueeseen.

Sadik on tyytyväinen jatkosopimukseensa. Hän kertoo, että on saanut haistella Veikkausliiga-ympäristöä kahden kauden ajan. Sadik haluaa tehdä töitä sen eteen, että olisi pelaava hyökkääjä ja tekisi tehoja myös liigassa.

- Allekirjoitin jatkosopimuksen hyvillä mielin. Työnteko jatkuu entistä kovemmin. Kaksi vuotta on nyt takana ja ne ovat olleet enemmän tai vähemmän haistelua ja olen nähnyt, mitä Veikkausliigassa vaaditaan. Ne vuodet ovat nyt takana ja tämä on se vuosi, milloin pitää tapahtua. Haluan olla se pelaava hyökkääjä ja tehdä tulosta ja sitä kautta auttaa joukkuetta mahdollisimman korkealle sarjataulukossa, Sadik kertoo.

Myös FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä pitää Sadikin tulevaa kautta vedenjakajana. Ristilä kehuu Sadikia hyväksi target-pelaajaksi, jolla on ominaisuudet huipulle. Myös Ristilä korostaa, että työnteon pitää jatkua, että Sadikin potentiaali lunastetaan.

- Tuleva kausi on Sadikille vedenjakaja. Nyt Sadikin pitää lunastaa paikkansa avauksessa ja pitää pystyä suorittamaan. Vahvaa target-pelaamista ja maaleja häneltä odotetaan. Sadikilla on ominaisuudet huipulle ja hän on erityyppinen, kuin muut suomalaishyökkääjät. Nyt teemme töitä sen eteen, että Sadik pystyy lunastamaan odotukset. Viime talvena Sadik kehittyi paljon ja nyt hän toivottavasti saa ehjän talvikauden, Ristilä kehuu nuorta hyökkääjäänsä.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

FC Lahti on käyttänyt päävalmentaja Marko Salon option. Näin ollen Salo jatkaa FC Lahden naisten edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää