Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

Veikkausvinkit

​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

 

FC Lahti ja ranskalainen Jean-Christophe Coubronne ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Coubronne siirtyy Lahteen Ykkösen KTP:stä. Ranskalainen on pelipaikaltaan laitapuolustaja, mutta hän pystyy pelaamaan myös topparina. Coubronne on 29-vuotias ja 180 senttiä pitkä.

Coubronne syntyi Ranskan Lyonissa. Hän kasvoi jalkapalloilijaksi maineikkaassa ranskalaisessa FC Sochauxissa. Ranskasta puolustaja siirtyi italialaiseen Novaraan, jossa Coubronne pelasi Serie C:ssä, B:ssä ja yhden ottelun Serie A:ssa. Novarasta hän siirtyi Portugaliin, jossa hän pelasi kauden pääsarjaa ja kaksi kautta toiseksi korkeinta sarjatasoa SC Olhanensen riveissä. Viime talvella hän saapui Suomeen ja KTP:n riveihin, jossa ranskalainen pelasi 23 ottelua. Mies on pelannut nuorena myös Ranskan nuorten maajoukkueessa.

Coubronne saapuu Lahteen mielellään. Hän kuvailee itseään hyökkääväksi ja monipuoliseksi puolustajaksi. Ranskalainen kertoo tuntevansa jo hieman Lahtea joukkueena ja toivoo, että Lahti löytyy sarjataulukon kärkisijoilta kauden päätteeksi.

- Olen hyökkäävä puolustaja ja voin pelata puolustuksessa jokaista paikka, vaikka mieluiten pelaan laidalla. Tuon myös vaarallisuutta hyökkäykseen. Tiedän, että Lahti on pelannut Euroopassa ja haluaa sinne uudestaan. Pelasimme KTP:n kanssa harjoitusottelun Lahtea vastaan viime talvena. Kaupunki on kaunis. Ensi kaudella toivon, että pääsen pelaamaan mahdollisimman paljon ja nautin kentällä. Toivon myös, että pelaamme sarjan kärkisijoituksista, Coubronne kertoo.

FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä Coubronnea urheilulliseksi ja monipuoliseksi puolustajaksi. Ristilän mukaan ranskalainen tuo joukkueen hyökkäys- ja puolustuspeliin ison lisän. Ristilä kaavailee Coubronnea laitapuolustajan tontille.

- Coubronne on monipuolinen ja urheilullinen puolustaja. Lähtökohtaisesti hän tulee pelaamaan meillä laitapuolustajan paikalla, vaikka hän pystyy pelaamaan myös topparina. Kumpikin laita sopii hänelle hyvin. Hän on nopea ja hänellä on hyvät fyysiset ominaisuudet. Näin hänet neljä-viisi kertaa viime kaudella ja hän oli jokaisella kerralla kentän parhaimmistoa. Coubronnella on kokemusta monesta erilaisesta paikasta. Hän tuo ison lisän meidän hyökkäys- ja puolustuspelaamiseemme, Ristilä kehuu uutta hankintaa.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJosu siirtyy FC Lahteen

Josu siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja espanjalainen laitapelaaja Josué Currais Prieto eli Josu ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
​Irfan Sadikille jatkosopimus Lahteen

​Irfan Sadikille jatkosopimus Lahteen

FC Lahti ja hyökkääjä Irfan Sadik ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Sopimuksessa on myös optio kaudesta 2020.

Lue lisää
Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

FC Lahti on allekirjoittanut vuoden mittaisen lainasopimuksen venäläisen topparin Artjom Vjatkinin kanssa. 21-vuotias puolustaja saapuu mastokaupunkiin yhteistyöseurasta FC Zenitistä.

Lue lisää
Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja keskikenttäpelaaja Teemu Jäntti ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää kahden vuoden option.

Lue lisää
​Stenio jatkaa FC Lahdessa

​Stenio jatkaa FC Lahdessa

23-vuotias brassihyökkääjä Stenio on laittanut puumerkkinsä vuoden mittaiseen jatkosopimukseen.

Lue lisää