Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansissa alkukauden kiekkoilleet Jesse Ylönen ja Oskari Laaksonen on kutsuttu takaisin Pohjois-Amerikkaan NHL-organisaatioidensa palvelukseen. Laaksonen on Buffalo Sabresin ja Ylönen Montreal Canadiensin sopimuspelaaja.

Laaksonen lentää rapakon taakse perjantaina ja Ylönen ensi viikolla, mutta kumpaakaan ei nähdä enää Pelicans-paidassa tulevan viikonlopun otteluissa.

- Meillä oli hyvä joukkue ja pelattiin hyvin, joten siinä mielessä jopa hieman harmi lähteä, mutta samaan aikaan olen innoissani seuraavasta haasteesta. Pelicansista jäi kaikin puolin hyvät fiilikset ja kenties joku päivä vielä palaan tänne, Laaksonen niputtaa tuntemuksensa.

Kolmatta Liiga-kauttaan Pelicansissa esiintynyt Ylönen on Laaksosen kanssa samoilla linjoilla.

- Erinomainen joukkue ja hieno syyskausi takana. Toivon, että jengi menee mahdollisimman pitkälle tänä keväänä, sillä siihen on hyvät eväät. Lahessa on tapahtunut vain positiivisia asioita, joten kyllä täältä haikea on lähteä, mutta samaan aikaan odottavaiset fiilikset tulevasta. Vaikea sanoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta hienoahan se olisi tänne joskus vielä palata. Hienot fanit ja hieno kaupunki, Ylönen kertoo.

- Laaksonen ja Ylönen olivat merkittävässä osassa meidän urheilullisesti varsin menestyksekkäällä syyskaudella ja tästä haluamme kaksikkoa kiittää. Uskon, että aika Lahessa vei molempia myös pelaajana eteenpäin ja antoi lisää työkaluja Pohjois-Amerikkaan. Toivotamme koko organisaation puolesta heille menestystä tuleviin haasteisiin, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

Kolmas mahdollisesti Pohjois-Amerikkaan kutsuttava Pelicans-pelaaja Otto Somppi jatkaa vielä toistaiseksi lahtelaisten riveissä.

Perjantaina Liiga-debyyttinsä tekee Pelicansin U20-joukkueen takalinjoilla alkukauden kiekkoillut puolustaja Petteri Riihinen. 19-vuotias oikealta ampuva Riihinen on pelannut nuorten Pelikaanien riveissä tällä kaudella 25 ottelua pistein 2+6. Miehen alkukauden tehotilasto on vakuuttava +13.

Pelicans kohtaa huomenna vuoden ensimmäisessä Liiga-ottelussaan HPK:n Hämeenlinnassa.

Lähde: pelicans.fi


Takaisin edelliselle sivulle


Lahden Pelicans - logo

Pelicans - 2020-2021 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2020-2021

Ottelut kaudella 2020-2021

Seuran tiedot - Seuran kotisivutOlkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Jussi Olkinuora käyttää sopimuksena ulkomaanoption ja siirtyy pelaamaan sveitsiläisseuraan.

Lue lisää
Lasch siirtyy Sveitsiin

Lasch siirtyy Sveitsiin

Pelicans menettää alkukauden parhaan pistemiehensä, kun ottelukohtaisella sopimuksella lahtelaisten riveissä viilettänyt Ryan Lasch siirtyy loppukaudeksi Sveitsiin Zürich Lionsin riveihin.

Lue lisää
Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Pelicans ja HIFK ovat tehneet lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Eero Teräväinen pelaa lahtelaisryhmän riveissä helmikuun loppuun saakka.

Lue lisää
Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Pelicans-hyökkääjä Otto Sompin lainasopimus päättyy ja mies siirtyy Jesse Ylösen sekä Oskari Laaksosen tavoin Pohjois-Amerikkaan valmistautumaan AHL-kauden alkuun. Somppi on Tampa Bay Lightingin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Julius Honka Pelicansiin

Julius Honka Pelicansiin

Lahden Pelicans ja Dallas Stars ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Julius Honka liittyy lahtelaisryhmään. Honka nähdään joukkueen harjoitusvahvuudessa ensimmäisen kerran keskiviikkona.

Lue lisää
Ryan Lasch palaa Pelicans-paitaan

Ryan Lasch palaa Pelicans-paitaan

Pelicans saa megaluokan vahvistuksen, kun yhdysvaltalainen Ryan Lasch liittyy lahtelaisryhmään ottelukohtaisella sopimuksella.

Lue lisää