Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Lahdelle ensimmäinen kotitappio

Veikkausvinkit

 

FC Lahdelle ensimmäinen kotitappio


FC Lahti kärsi ensimmäisen tappion kotikentällään Kisapuistossa, kun AC Oulu vei pisteet Ouluun 1-2 (1-0) lukemin.

FC Lahti aloitti ottelun erittäin terävästi ja sai otteluun unelma-alun kun Jussi Länsitalo nousi laidaltaan ja keskitti tarkasti Kemppisen päähän, josta Jonne vei lahtelaiset 1-0 johtoon jo pelin 3. peliminuutilla. Tämän jälkeen nuori lahtelaisryhmä loi muutamia todella maukkaita tilanteita lisäosumiin, mutta viimeistely ontui tilanteissa eikä lisäosumia lahtelaisyleisön harmiksi nähty. Tauolle poistuttiin kuitenkin Lahden 1-0 johtoasemassa.

Toisella puoliajalla AC Oulun kokeneet pelaajat käyttivät tilaisuutensa, kun Lahti ei onnistunut omista maalintekopaikoistaan. 73. minuutilla Oulu värkkäsi tasoituksen ja voittomaali nähtiin pelin 84. minuutilla. Lopussa Lahti yritti luoda vielä painetta Oulun maalinsuulle, muttei tällä kertaa kyennyt tasoitukseen. AC Oulu oli laadukas joukkue ja käytti tilaisuutensa, kun se sille suotiin. Lahti jatkaa tappiosta huolimatta sarjakärjessä, mutta lisätappioihin ei lahtelaisryhmällä ole enää varaa, mikäli mielii jatkaa taistelua sarjanoususta.

Augen mietteet:

- Erittäin harmittava tappio Kisapuistossa. Saimme peliin hyvän alun ja teimme hienon johtomaalin ensimmäisen puoliajan alkuminuuteilla. Loimme myös maalin lisäksi kolme-neljä erinomaista maalipaikkaa. Niistä olisi pitänyt tehdä lisäosumia. Tällaisessa ottelussa luodut maalipaikat olisi käytettävä tehokkaammin hyväksi.

- Toisella puoliajalla teimme aivan liian paljon huonoja valintoja pallon kanssa. Tämän johdosta sekä AC Oulun hyvän pelaamisen takia jouduimme hieman liian usein puolustuskannalle. Jouduimme käyttämään energiaa enemmän puolustamiseen kuin hyökkäämiseen sekä omaan syöttöpeliin.

- Nyt tämä ikävä tappion tunne on käsiteltävä ja otettava opiksi, ettei se enää tällä kaudella pääse toistumaan.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJosu siirtyy FC Lahteen

Josu siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja espanjalainen laitapelaaja Josué Currais Prieto eli Josu ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja ranskalainen Jean-Christophe Coubronne ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Coubronne siirtyy Lahteen Ykkösen KTP:stä.

Lue lisää
​Irfan Sadikille jatkosopimus Lahteen

​Irfan Sadikille jatkosopimus Lahteen

FC Lahti ja hyökkääjä Irfan Sadik ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Sopimuksessa on myös optio kaudesta 2020.

Lue lisää
Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

FC Lahti on allekirjoittanut vuoden mittaisen lainasopimuksen venäläisen topparin Artjom Vjatkinin kanssa. 21-vuotias puolustaja saapuu mastokaupunkiin yhteistyöseurasta FC Zenitistä.

Lue lisää
Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja keskikenttäpelaaja Teemu Jäntti ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää kahden vuoden option.

Lue lisää