Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Lahti palasi voittokantaan

Veikkausvinkit

 

FC Lahti palasi voittokantaan


FC Lahti  jatkaa taisteluaan sarjanoususta, kun FC PoPa Porista kukistui Kisapuistossa selvin 4-0 (1-0) numeroin.

FC Lahti viimeisteli neljä nättiä maalia ja vei täydet sarjapisteet, kun FC PoPa vieraili Kisapuistossa. 1-0 maali syntyi pelin 25.min hienosta vastahyökkäyksestä, kun Veltheim avasi laitaan Läsitalolle, joka löysi hienolla syötöllään Kemppisen maalin edestä. Puoliajalle poistuttiin Lahden yhden maalin johtoasemassa.

Toisella jaksolla FC Lahti terävöitti otettaan ja alkoi löytää nauloja porilaisten arkkuun. 64. min. Länsitalo löysi toistamiseen oivallisesti Kemppisen maalin edestä, josta Jonnen oli helppo viimeistellä 2-0. 3-0 maali oli Länsitalon taistelun tulos. Pallonriiston ja maalivahdin poispelaamisen jälkeen Jussi pani pallon varmasti pussiin ja peli alkoi olla ratkaistu. Viimeisen naulan iski Drilon Shala, Rafaelin hyvästä läpisyötöstä pelin 77. minuutilla. Tärkeä voitto ja hienoja maaleja, jotka varmasti tuovat pelaajille lisäuskoa ja itseluottamusta taistelussa sarjanoususta.

Augen mietteet:

- Tärkeä, hieno voitto. Ensimmäinen puoliaika oli meille ajoittain vaikea. Teimme muutaman helpon syöttövirheen, joista PoPa olisi voinut rankaista meitä. Maalivahtimme Juha Tuomi teki yhden todella tärkeän torjunnan. Syöttelymme oli ajoittain turhan hidasta, palloa olisi pitänyt liikuttaa nopeammin pelaajalta toiselle.

- Toiselle puoliajalla hieman onnistuimme lisäämään tempoamme pallon kanssa ja tällä kertaa onnistuimme ratkaisemaan pelin luomistamme maalipaikoista. Kaikki kolme hyökkääjäämme onnistuivat tänään maalinteossa ja se oli hieno asia. Toivottavasti onnistumiset antavat heille vielä lisää itseluottamusta.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJosu siirtyy FC Lahteen

Josu siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja espanjalainen laitapelaaja Josué Currais Prieto eli Josu ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja ranskalainen Jean-Christophe Coubronne ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Coubronne siirtyy Lahteen Ykkösen KTP:stä.

Lue lisää
​Irfan Sadikille jatkosopimus Lahteen

​Irfan Sadikille jatkosopimus Lahteen

FC Lahti ja hyökkääjä Irfan Sadik ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Sopimuksessa on myös optio kaudesta 2020.

Lue lisää
Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

FC Lahti on allekirjoittanut vuoden mittaisen lainasopimuksen venäläisen topparin Artjom Vjatkinin kanssa. 21-vuotias puolustaja saapuu mastokaupunkiin yhteistyöseurasta FC Zenitistä.

Lue lisää
Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja keskikenttäpelaaja Teemu Jäntti ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää kahden vuoden option.

Lue lisää