Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Lahti – FC Kooteepee - sarjanousun varmistelua

 

FC Lahti – FC Kooteepee - sarjanousun varmistelua


Lahden kausi jatkuu jälleen sunnuntaina, kun Lahteen matkustaa kotkalainen FC Kooteepee. Viime kierroksella Lahti otti arvokkaan vierasvoiton HIFKistä ja kasvatti välimatkaa entisestään pahimpiin haastajiin, nyt eroa sarjakakkoseen on jo 5 pistettä.

Asetelmat ovat varsin herkulliset. Mikäli Lahti onnistuu tässä pelissä kampeamaan Kootepeen tieltään, on se jo miltei varma nousija. Tasapelikin olisi ok tulos, eikä tappiokaan vielä tiedä maailmanloppua. Kooteepeellä ei sen sijaan ole ottelussa juurikaan panosta. Putoamispeikko ei kummittele ja nousuhaaveetkin on haudattu vähin äänin jo aikoja sitten ja loppukauden kotkalaisryhmä voi pelata paineitta. Ilman panosta (lue: paineita) pelaaminen onkin kaksiteräinen miekka. Pelaajat voivat tässä tapauksessa alkaa herkemmin löysäilemään kentällä, mutta taasen monesti on nähty kuinka paineitta pelaaminen vapauttaa koko joukkueen peliä.

Lahden pelaajatilanne on ihan ok. Varmuudella sivussa ovat Rafael ja Bäckman, jotka kärsivät pelikielloista sekä operoitavana käynyt Toni Huuhka. Muiden pelaajien pitäisi olla mukana kokoonpanossa. FC Kooteepeellä ei poissaoloja juuri ole, joten se päässee Lahteen parhaalla miehityksellään.
FC Lahden peli viime sunnuntaina oli yllättävän kypsää ottaen huomioon pelin asetelman, joka ei ollut kaikista optimaalisin. Joillakin joukkueilla olisi saattanut viime sunnuntaina olla löysät housussa ja itku lähellä muttei Lahdella. Se raivasi itseään ennakolta heikomman joukkueen tieltä hyvällä pelillä niin kuin monet kerran aikaisemminkin tällä kaudella. Muiden nousijaehdokkaiden nousuhaaveet ovat ottaneet kolauksia juuri peleissä heikompia joukkueita vastaan, kun taas Lahti on tappavan kovalla rutiinilla näyttänyt kaapin paikan pienemmilleen.

FC Lahti luottaa ottelussa jälleen tavaramerkkiinsä (pallonhallintaan nojaava pelityyli), joka on epäilevien Tuomaiden yllätykseksi tuottanut hyvää tulosta. Suuria muutoksia totuttuun ei siis nähtäne, eikä siihen ole tarvettakaan. Kooteepee on laadukas joukkue, mutta sen vireystila on arvoitus. Ulkopuolisena on paha mennä veikkaamaan, kuinka latautuneena/motivoituneena kotkalaiset Lahteen matkaavat. Lahti voikin siis saada vastaansa laiskan pullean tai hurmoksessa viilettävän joukkueen. Toivotaan ensimmäistä vaihtoehtoa...

Sunnuntaina Kisapuistossa nähdään varmasti hyvää jalkapalloa. Lahden peli lienee vapautuneempaa kuin viime kotipelissä, joten pään hakkaamista seinään ei nähtäne. Kooteepeekin pystyy parhaimmillaan esittämään hyvää jalkapalloa. Lahden nousujuna jatkaa puksuttamistaan, Oulun joukkueet sekä PK-35 sen sijaan ovat pudonneet kyydistä ja itkevät asemalla odottaen seuraavaa vuoroa. Harmi, että seuraava vuoro tulee vasta reilun puolen vuoden päästä ja kyyti lienee silloinkin mutkikas...

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

FC Lahti on käyttänyt päävalmentaja Marko Salon option. Näin ollen Salo jatkaa FC Lahden naisten edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää