Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juha Tuomi jatkaa FC Lahdessa

 

Juha Tuomi jatkaa FC Lahdessa


Juha Tuomi ja FC Lahti ovat solmineen yksivuotisen jatkosopimuksen. Alkava kausi on Tuomelle jo 5. sopimusvuosi kuhnureissa.

Maalivahti Juha Tuomi, 22, on tyytyväinen päättyneeseen kauteensa Ykkösessä. Kehitystä tapahtui niin keskityspalloissa kuin tunnepuolellakin. Itseluottamukseni parani ja tunnekuohut vähenivät. Maalivahdille on tärkeää säilyttää malttinsa, miettii Tuomi.

Maalivahdinkin kannalta on hyvä, että joukkue säilyy paria vahvistusta lukuun ottamatta samana. Kun tuntee pelaajat ja tietää Augen aatokset, on helpompi onnistua itsekin, sanoo Tuomi. Menestystä haetaan myös alkavalla kaudella. Yhtään ottelua ei häviämään lähdetä. On hienoa edustaa Lahtea, hehkuttaa Juha.

Suuret kiitokset Juha antaa myös FC Lahden maalivahtivalmennukselle. Asialleen omistautunut, pitkän linjan valmentaja Risto Parkkonen tekee hyvää työtä. Ripa on vienyt omaa peliäni paljon eteenpäin viime vuosina. On mahtavaa, että meillä on oma maalivahtivalmentaja, päättää Tuomi.

Myös FC Lahden päävalmentaja Tommi Kautonen on tyytyväinen Tuomen sopimukseen. Onhan se hyvä asia, että edellisen kauden ykkösmaalivahti haluaa jatkaa seurassa, sanoo Auge. Haasteet kuitenkin kasvavat siirryttäessä Ykkösestä liigaan. Tason nostoa odotan Juhalta edelleen. Maalivahtiosaston kokonaistilanne mietityttää vielä päävalmentajaa. Yhdellä maalivahdilla ei pärjätä, joten Juhalle haetaan vielä kaveria, kertoo Kautonen.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

FC Lahti on käyttänyt päävalmentaja Marko Salon option. Näin ollen Salo jatkaa FC Lahden naisten edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää