Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Juha Tuomi jatkaa FC Lahdessa

 

Juha Tuomi jatkaa FC Lahdessa


Juha Tuomi ja FC Lahti ovat solmineen yksivuotisen jatkosopimuksen. Alkava kausi on Tuomelle jo 5. sopimusvuosi kuhnureissa.

Maalivahti Juha Tuomi, 22, on tyytyväinen päättyneeseen kauteensa Ykkösessä. Kehitystä tapahtui niin keskityspalloissa kuin tunnepuolellakin. Itseluottamukseni parani ja tunnekuohut vähenivät. Maalivahdille on tärkeää säilyttää malttinsa, miettii Tuomi.

Maalivahdinkin kannalta on hyvä, että joukkue säilyy paria vahvistusta lukuun ottamatta samana. Kun tuntee pelaajat ja tietää Augen aatokset, on helpompi onnistua itsekin, sanoo Tuomi. Menestystä haetaan myös alkavalla kaudella. Yhtään ottelua ei häviämään lähdetä. On hienoa edustaa Lahtea, hehkuttaa Juha.

Suuret kiitokset Juha antaa myös FC Lahden maalivahtivalmennukselle. Asialleen omistautunut, pitkän linjan valmentaja Risto Parkkonen tekee hyvää työtä. Ripa on vienyt omaa peliäni paljon eteenpäin viime vuosina. On mahtavaa, että meillä on oma maalivahtivalmentaja, päättää Tuomi.

Myös FC Lahden päävalmentaja Tommi Kautonen on tyytyväinen Tuomen sopimukseen. Onhan se hyvä asia, että edellisen kauden ykkösmaalivahti haluaa jatkaa seurassa, sanoo Auge. Haasteet kuitenkin kasvavat siirryttäessä Ykkösestä liigaan. Tason nostoa odotan Juhalta edelleen. Maalivahtiosaston kokonaistilanne mietityttää vielä päävalmentajaa. Yhdellä maalivahdilla ei pärjätä, joten Juhalle haetaan vielä kaveria, kertoo Kautonen.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2011 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011

Ottelut kaudella 2011

Seuran tiedot - Seuran kotisivutFC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää
FC Lahdelle uusi keskikenttämies

FC Lahdelle uusi keskikenttämies

FC Lahti ja virolainen keskikenttämies Brent Lepistu ovat solmineet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on myös optio seuraavasta kaudesta. 26-vuotias virolainen siirtyy FC Lahteen Norjan pääsarjaseura Kristiansund BK:sta.

Lue lisää
Nuori Altin Zeqiri FC Lahteen

Nuori Altin Zeqiri FC Lahteen

FC Lahti ja nuori Altin Zeqiri ovat tehneet kauden 2021 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Josu siirtyy FC Lahteen

Josu siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja espanjalainen laitapelaaja Josué Currais Prieto eli Josu ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja ranskalainen Jean-Christophe Coubronne ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Coubronne siirtyy Lahteen Ykkösen KTP:stä.

Lue lisää