Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

HIFK saapuu Pelicansin vieraaksi perjantaina

 

HIFK saapuu Pelicansin vieraaksi perjantaina


Kake Kauppila: Nyt loppuu hölmöily

Kolme peliä. Kaksi pistettä. Jokaista matsia ollaan johdettu kahdella maalilla. Jokainen johto ollaan itse sössitty. Jokimaan torstairaveja seuraamassa ollut Jari "Kake" Kauppila tiivistää kauden alun osuvasti:

- Ollaan kyllä hölmöilty oikein urakalla. Se saa nyt loppua.

Pelicans-valmentaja Simo Vehviläiseltä löytyy kuitenkin ymmärrystä sarjan alun yskähtelylle:

- Täytyy muistaa, että joukkueessa on todella paljon uusia pelaajia. Hiukka takamatkalta lähdettiin kesäharjoitteluun, joten maltilla pitää mennä. Paljon hyvääkin näistä kolmesta pelistä löytyy, muistuttaa Vehviläinen.

Voitokkaan kotiavauksen jälkeen saldona on ollut kaksi niukkaa vierastappiota. Etenkin tiistain Ilves-peli oli jo täysin hallussa, kunnes kammottavat oman pään virheet käänsivät voiton tupsukorville.

- Meille on tehty kuusi maalia, joissa omalla alueella on kiekko ollut meillä hallussa ja sitten se on vaan menetetty. Tämä on ihan puhtaasti huolellisuuskysymys. Sitä huolellisuutta nyt tarvitaan, painottaa Vehviläinen.

Perjantai-illan huumassa Pelicansin vastustajaksi luistelee Stadin punainen peto HIFK. Noin vuosi sitten vastaavassa pelissä jaettiin paritanssikilpailun jälkeen peräti 465 jäähyminuuttia ja napakasti pelikieltoja.Sama tuskin toistuu, sillä HIFK on jo tämän alkukauden tanssinsa tanssinut.

Helsinkiläisten alkukausi on ollut vaihteleva. Komeaa voittoa Jokereista seurasi selkeät tappiot Bluesille ja SaiPalle.

HIFK:lta sivussa ovat pelikieltoiset Siim Liivik, Ilari Melart ja Juuso Salmi. Myös päävalmentaja Pasi Sormunen on toimintakiellossa ja aitiossa palettia pyörittää kakkosmies Antti Pennanen.

Nimekäs nippu HIFK:lla on joka tapauksessa. Jo Pelicansia vastaan Ville Peltonen saattaa saada rinnalleen NHL:stä kotiin palanneen Lennart Petrellin. Punapaitaa kantaa myös viime kauden Pelicans-kapteeni Arttu Luttinen.

Pelicansin sairastupa sai Ilves-pelissä kaksi uutta potilasta, kun Lee Goren ja Joni Isomäki joutuivat jättämään pelin kesken. Hiukan pitää lahtelaisleirissä vetää otsaa ryppyyn, sillä laituriosastolla oli jo ennestään pitkäaikaispotilaina Vili Sopanen ja Jarkko Immonen.

Isku Areenalla nähdään tiukka vääntö ja kaksi alkukauden esityksistään sisuuntunutta joukkuetta. Lahtelainen yleisö on taas se kuudes kenttäpelaaja, jota tarvitaan. Turkoosia peliin ja voitto kotiin.

Pelicansin tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


Lahden Pelicans - logo

Pelicans - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


LeeGoren

Lee Goren

26.12.1977 Winnipeg, MAN, Canada
Tiedot

JarkkoImmonen

Jarkko Immonen

18.1.1984 Kouvola
Tiedot

Joni Isomäki

24.5.1985 Kurikka
Tiedot

Jari Kauppila

23.2.1974 Lammi
Tiedot

SiimLiivik

Siim Liivik

14.2.1988 Paide, EST
Tiedot

ArttuLuttinen

Arttu Luttinen

3.9.1983 Helsinki
Tiedot

Ilari Melart

11.2.1989 Helsinki
Tiedot

VillePeltonen

Ville Peltonen

24.5.1973 Helsinki
Tiedot

LennartPetrell

Lennart Petrell

13.4.1984 Helsinki
Tiedot

JuusoSalmi

Juuso Salmi

15.7.1991 Helsinki
Tiedot

ViliSopanen

Vili Sopanen

21.10.1987 Valkeala
Tiedot


Pelicans vahvistuu maalivahdilla ja viidellä hyökkääjällä

Pelicans vahvistuu maalivahdilla ja viidellä hyökkääjällä

Lahden Pelicans on tehnyt kuusi uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Atte Tolvanen sekä hyökkääjät Miro-Pekka Saarelainen, Frank Gymer, Jonatan Tanus, Otto Nieminen ja János Hári siirtyvät lahtelaismiehistöön kahden vuoden sopimuksilla.

Lue lisää
Ville Nieminen jatkaa Pelicansin päävalmentajana

Ville Nieminen jatkaa Pelicansin päävalmentajana

Ville Nieminen ja viime kaudelta tuttu valmennusryhmä jatkavat Lahden Pelicansin peräsimessä myös ensi kaudella. Pelicans on tehnyt Niemisen kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Lue lisää
Juhamatti Aaltonen Pelicansiin

Juhamatti Aaltonen Pelicansiin

Juhamatti Aaltonen, 33v, on tehnyt loppukauden ja ensi kauden kattavan sopimuksen Lahden Pelicansin kanssa.

Lue lisää
Pelicansille tärkeitä jatkosopimuksia

Pelicansille tärkeitä jatkosopimuksia

Lahden Pelicans on tehnyt jatkosopimukset puolustaja Miihkali Tepon sekä hyökkääjien Taavi Vartiaisen, Aleksi Mustosen, Artturi Toivolan ja kapteeni Hannes Björnisen kanssa.

Lue lisää
Karalahden sopimus purettu

Karalahden sopimus purettu

Lahden Pelicans ja Keni Karalahti ovat yhteisymmärryksessä purkaneet puolustajan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Jesse Saarinen vahvistaa Pelicansia

Jesse Saarinen vahvistaa Pelicansia

Lahtelaishyökkääjä tuo turkoosipaitaan reilusti kokemusta ja ratkaisuvoimaa. Lahden Pelicans on tehnyt kauden mittaisen pelaajasopimuksen 33-vuotiaan hyökkääjän Jesse Saarisen kanssa.

Lue lisää