Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kova kaksikko Kuopiosta FC Lahteen

 

Kova kaksikko Kuopiosta FC Lahteen


FC Lahti on kiinnittänyt rinkiinsä kaksi kovaa ex-kupsia, Markus Joenmäen ja Pyry Kärkkäisen. Molemmat sopimukset kattavat kauden 2013.

Markus Joenmäki on 24-vuotias, liigaseuroista FC Hakaa ja KuPSia edustanut vasenjalkainen keskuspuolustaja. Pyry Kärkkäinen, 26, palaa Kuhnuripaitaan neljän vuoden tauon jälkeen. Kärkkäinen on monikäyttöinen pelaaja, jota FC Lahden päävalmentaja Tommi Kautonen kaavailee keskikenttäpelaajakseen.

Kautonen on tyytyväinen kaksikon sopimuksiin. – Joenmäki ja Kärkkäinen tuovat joukkueeseen kaivattua fyysisyyttä. Pyryä pystyn peluuttamaan monella paikalla ja Markus tuo vasurina uutta ulottuvuutta pelinavaamiseen, sanoo Kautonen. Kaverit ovat myös kokeneita liigapelaajia. Niitä tarvitaan aina, lisää iloinen Auge.

Kärkkäinen palaa FC Lahteen hyvillä fiiliksillä. Innokkaana saavun auttamaan joukkuetta omalta osaltani, kertoo Pyry. Kautosen ja Lumion kanssa  juttelin moneen otteeseen ja FC Lahti muodostui parhaaksi vaihtoehdoksi minulle. Kiva on palata, päättää Kärkkäinen.

Toppari Joenmäki tulee Lahteen oikein hyvillä mielin. - Olen kuullut FC Lahden joukkueesta paljon hyvää. Jätkät ovat kertoneet, että täällä on hyvä meininki, sanoo Markus Joenmäki. Myös joukkueen pelityyli miellyttää minua. Näiden asioiden summana oli helppo tehdä päätös FC Lahden eduksi, selvittää Joenmäki sopimusasioiden kulkua.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutFC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää
FC Lahdelle uusi keskikenttämies

FC Lahdelle uusi keskikenttämies

FC Lahti ja virolainen keskikenttämies Brent Lepistu ovat solmineet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on myös optio seuraavasta kaudesta. 26-vuotias virolainen siirtyy FC Lahteen Norjan pääsarjaseura Kristiansund BK:sta.

Lue lisää
Nuori Altin Zeqiri FC Lahteen

Nuori Altin Zeqiri FC Lahteen

FC Lahti ja nuori Altin Zeqiri ovat tehneet kauden 2021 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Josu siirtyy FC Lahteen

Josu siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja espanjalainen laitapelaaja Josué Currais Prieto eli Josu ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja ranskalainen Jean-Christophe Coubronne ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Coubronne siirtyy Lahteen Ykkösen KTP:stä.

Lue lisää