Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kova kaksikko Kuopiosta FC Lahteen

 

Kova kaksikko Kuopiosta FC Lahteen


FC Lahti on kiinnittänyt rinkiinsä kaksi kovaa ex-kupsia, Markus Joenmäen ja Pyry Kärkkäisen. Molemmat sopimukset kattavat kauden 2013.

Markus Joenmäki on 24-vuotias, liigaseuroista FC Hakaa ja KuPSia edustanut vasenjalkainen keskuspuolustaja. Pyry Kärkkäinen, 26, palaa Kuhnuripaitaan neljän vuoden tauon jälkeen. Kärkkäinen on monikäyttöinen pelaaja, jota FC Lahden päävalmentaja Tommi Kautonen kaavailee keskikenttäpelaajakseen.

Kautonen on tyytyväinen kaksikon sopimuksiin. – Joenmäki ja Kärkkäinen tuovat joukkueeseen kaivattua fyysisyyttä. Pyryä pystyn peluuttamaan monella paikalla ja Markus tuo vasurina uutta ulottuvuutta pelinavaamiseen, sanoo Kautonen. Kaverit ovat myös kokeneita liigapelaajia. Niitä tarvitaan aina, lisää iloinen Auge.

Kärkkäinen palaa FC Lahteen hyvillä fiiliksillä. Innokkaana saavun auttamaan joukkuetta omalta osaltani, kertoo Pyry. Kautosen ja Lumion kanssa  juttelin moneen otteeseen ja FC Lahti muodostui parhaaksi vaihtoehdoksi minulle. Kiva on palata, päättää Kärkkäinen.

Toppari Joenmäki tulee Lahteen oikein hyvillä mielin. - Olen kuullut FC Lahden joukkueesta paljon hyvää. Jätkät ovat kertoneet, että täällä on hyvä meininki, sanoo Markus Joenmäki. Myös joukkueen pelityyli miellyttää minua. Näiden asioiden summana oli helppo tehdä päätös FC Lahden eduksi, selvittää Joenmäki sopimusasioiden kulkua.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

FC Lahti on käyttänyt päävalmentaja Marko Salon option. Näin ollen Salo jatkaa FC Lahden naisten edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää