Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Rafael jatkaa FC Lahdessa

 

Rafael jatkaa FC Lahdessa


Brassilegenda Rafael ja FC Lahti ovat solmineet odotetun jatkosopimuksen, joka pitää miehen Lahdessa vuoden 2013 loppuun.

Alkava kausi on Rafaelille jo yhdeksäs Mustissa Kuhnureissa. Rafaelin asema liigan armoitettuna maalitykkinä on kiistaton. Hän on jäätänyt vastustajien maalivahteja yhteensä 104 maalin verran, ja on tiukasti pommittajalistan TOP3:ssa edellään vain Tsaari Popovits ja "Myllykosken Näätä" Saku "Sakeri" Puhakainen, joka on höbötti hienon uransa aikana yhteensä 114 kertaa. Voi hyvinkin olla, että järjestys muuttuu kauden jälkeen.

Rafael ottaa tyynesti syntyneen sopimuksen. - Olen viihtynyt seurassa ja Lahdessa todella hyvin, siksi FC Lahti oli ainoa todellinen vaihtoehtoni. Uskon, että kokemukseni tasapainottaa sopivassa suhteessa nuoren ja innokkaan joukkueen tekemistä. Tulen tekemään parhaani joukkueen eteen niin kuin olen aina tehnyt - nauraa aina hyvätuulinen seuraikoni. Päävalmentaja Tommi Kautonen on helpottunut Rafaelin sopimuskuvioiden ratkettua. Kautonen on samoilla linjoilla Rafun merkityksestä joukkueelle

- Rafael tuo kokemuksellaan vaadittavan tasapainottavan elementin joukkueen tekemiseen. Hän teki viime kaudella muutamia todella tärkeitä maaleja, ja samaa odotan tietysti tulevallekin kaudelle, päättää Tommi Kautonen.

FC Lahti jatkaa edelleen joukkueen rakentamista kaikessa rauhassa. Koossa on nyt 17 pelaajasopimusta.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012

Ottelut kaudella 2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutFC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää
FC Lahdelle uusi keskikenttämies

FC Lahdelle uusi keskikenttämies

FC Lahti ja virolainen keskikenttämies Brent Lepistu ovat solmineet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on myös optio seuraavasta kaudesta. 26-vuotias virolainen siirtyy FC Lahteen Norjan pääsarjaseura Kristiansund BK:sta.

Lue lisää
Nuori Altin Zeqiri FC Lahteen

Nuori Altin Zeqiri FC Lahteen

FC Lahti ja nuori Altin Zeqiri ovat tehneet kauden 2021 loppuun asti ulottuvan pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Josu siirtyy FC Lahteen

Josu siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja espanjalainen laitapelaaja Josué Currais Prieto eli Josu ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja ranskalainen Jean-Christophe Coubronne ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Coubronne siirtyy Lahteen Ykkösen KTP:stä.

Lue lisää