Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Henri Toivomäki jatkaa FC Lahdessa

Henri Toivomäki jatkaa FC Lahdessa

FC Lahti ja 23-vuotias puolustuspään tuulennopea luottopelaaja Henri Toivomäki ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Viime kaudella yhtä vaille kaikki liigapelit uurastanut Toivomäki jatkaa mielellään tutussa Kuhnuripaidassa.
 
- Hyvillä mielin jatkan! Mukava saada ensi kauden suunnitelmat jo tässä vaiheessa selville, Toivomäki hehkuttaa.
 
FC Lahti oli Toivomäelle luonnollinen valinta.
 
- Lahti oli looginen valinta. Muiden suomalaisten joukkueiden kanssa en oikeastaan edes neuvotellut. Tammikuussahan siirtoikkuna aukeaa, joten ulkomaat ovat edelleen auki, Toivomäki valottaa.
 
Ensi kaudelle tavoitteet on asetettu korkealle.
 
- Olisi tyhmää lähteä huonontamaan viime kauden sijoitusta. Europeleissä olisi tarkoitus mennä eteenpäin, ettei tule vain yhtä vierasreissua ja yhtä kotimatsia. Olemme vähän tällainen ”iso pieni joukkue”. Erittäin vaarallinen vastustaja, mutta talous asettaa tietysti tietyt rajoitteet. Isoin haaste on pärjätä kaikissa kilpailuissa eli liigassa, europeleissä ja Suomen Cupissa. Europaikka olisi tärkeää uusia, Toivomäki paaluttaa.
 
Lahden joukkueessa on tapahtunut muutoksia kauden päätteeksi. Ariel Ngueukam lähti SJK:oohon, Matti Klinga HJK:oohon ja Loorents Hertsi VPS:ään. Vastaavasti Mika Ääritalo (TPS) ja Aleksi Paananen (KuPS) saapuivat mastokaupunkiin. Toivomäki on tyytyväinen uusiin hankintoihin ja muutenkin luottavainen joukkueen rakentumisen suhteen.
 
- Joitain lähtee, joitain tulee. Niin se menee. Mika Ääritalo ja Aleksi Paananen ovat tosi positiivisia hankintoja, pidän molemmista pelaajina. Eiköhän joukkue vielä tästä vahvistu, luottavainen Toivomäki sanoo.
 
Monipuolisuusihme Toivomäki on pelannut urallaan niin topparina, laitapakkina kuin keskikentälläkin. Toivomäki sanoo olevansa tottunut pelaamaan usealla pelipaikalla, mutta pelaisi mieluusti samalla pelipaikalla pidempään.
 
- Paikalla ei ole niin väliä, mutta henkilökohtaisesti olisi tärkeää päästä pelaamaan samalla paikalla säännöllisesti, ettei tulisi vaihdoksia koko ajan. Laitapakkina ja topparina pelaaminen on helpompaa, kun asiat tulevat enemmän selkäytimestä, Toivomäki kertoo.

FC Lahdella on Toivomäen jatkon myötä kasassa 15 pelaajasopimusta ensi kaudelle. Lisää julkistettavaa saadaan vielä tämän vuoden puolella.

Lähde: FCLahti.fi


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2014 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2014

Ottelut kaudella 2014

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

FC Lahti on käyttänyt päävalmentaja Marko Salon option. Näin ollen Salo jatkaa FC Lahden naisten edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää