Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Drilon Shala jatkaa FC Lahdessa

Drilon Shala jatkaa FC Lahdessa

 

FC Lahti on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Drilon Shalan kanssa. 28-vuotias Shala pelasi viime kaudella 25 ottelussa ja laukoi niissä kolme maalia. Drilonin 18-vuotias pikkuveli Driton kuuluu myös Kuhnureiden pelaajistoon.

Shala jatkaa kasvattajaseurassaan ylpeydellä.

- Tottakai fiiliset ovat tosi hyvät ja helpottuneet, että saa jälleen kerran ylpeänä edustaa FC Lahtea ja lahtelaista jalkapalloilua. Kasvattajaseura, jossa olen periaatteessa koko elämäni pelannut, Shala kommentoi.

Tavoitteet ensi kaudelle ovat jo kirkkaana mielessä. Omaan tehosarakkeeseen on tarkoitus saalistaa tehopisteitä ja joukkueena tavoite on parantaa viime kauden viidennettä sijaa.

- Viime kaudella olin joukkueen toiseksi paras tehomies. Tarkoitus olisi joka kausi parantaa. Hyökkäävältä pelaajalta odotetaan tehoja ja tarkoitus on tehdä enemmän tehoja kuin viime kaudella. Joukkueena halutaan parantaa sijoitusta, Shala sanoo.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas pitää seuraikonin jatkosopimusta tärkeänä asiana.

- Meillä seuraikonien hattutempu täydentyi Shalan myötä, kun Rafael ja Mikko Hauhiakin jatkavat. Hienoa, että pitkään seuraa edustaneet pelaajat jatkavat. He ovat iso osa seuraidentiteettiä, Korkeakunnas näkee.

- Drilon on arvoituksellinen ja rohkea pelaaja. Pukukopissa hän pitää hyvää elämää ja on vauhdikas iloinen kaveri. Hyvä pelimies. Ollut monena vuonna kolmen tehokkaimman pelaajan joukossa niin kuin tänäkin vuonna. Meidän tehtävä on saada tasaisuutta otteisiin, millä nousta seuraavalle tasolle. Silloin tehojakin syntyy enemmän. Todella voitontahtoinen ja vihaa häviämistä. Sopii ensi kauden teemaan. Halutaan semmosia pelaajia, jolla on sydäntä pelissä. Sitä Drilon edustaa, "Toke" kehuu.

Joukkue on kokenut viime kauteen nähden melkoisen nuorennusleikkauksen,

- Nuorta verta on tullut sisälle ja sitä myöden nopeampia jalkojakin. Meiltä kokeneemmilta vaatii enemmän, että pystytään jeesaamaan nuoria hommaan mukaan, Shala tietää.

Pelitavallisesti tämä tietänee muutosta hieman nopeampaan suuntaan.

- Isketään paljon nopeammin vastaan. Uskon, että sopii minulle paremmin. Shala tekee pahaa jälkeä ensi kaudellakin, itseluottamusta puhkuva Shala lupaa.

Shalan sopimuksen myötä FC Lahdella on ensi kaudeksi kasassa kahdeksantoista pelaajasopimusta.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle




Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

FC Lahti on käyttänyt päävalmentaja Marko Salon option. Näin ollen Salo jatkaa FC Lahden naisten edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää