Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lammin Salibandy, Kosken Dynamon juniorit ja HU-46:n salibandyjaosto yhdistyvät

Lammin Salibandy, Kosken Dynamon juniorit ja HU-46:n salibandyjaosto yhdistyvät

Lammin Salibandy, Kosken Dynamon junioritoiminta sekä Hollolan Urheilijat- 46:n salibandyjaosto yhdistyvät yhteisen LASB- brändin alle kaudesta 2016-2017 alkaen.

Kolmen seuran yhdistymistä on valmisteltu keväästä 2015. Uusi LASB yhdistää alueen sirpaleista seurakenttää ja antaa seuroille paremman mahdollisuuden vastata tulevaisuuden haasteisiin. Yhdistymisellä haetaan synergiaetuja, laadukkaampaa seuratoimintaa sekä selkeää pelaajapolkua alueen junioripelaajille. Uuden seuran lisenssipelaajien määrä on n. 350 ja harrastekerhot mukaan lukien seura liikuttaa yli 450:tä salibandyn harrastajaa. Lahden alueella on nyt ensimmäistä kertaa salibandyseura, joka tarjoaa toimintaa alle kouluikäisten kerhoista aina salibandyliigaan asti.

– Onhan tässä kaikilla luonnollista haikeutta kun vuosia on tehty omien värien eteen töitä, mutta samanaikaisesti olemme huippuinnostuneita kaikesta mitä tämä fuusio voi mahdollistaa. Lajin vaatimukset niin organisaatioita kuin pelaajien ja valmennuksen osaamista ja ammattimaisuutta kohtaan ovat kasvaneet aivan uudelle tasolle. Lahden talousalue on vahvaa ja perinteikästä urheilualuetta ja uskomme, että yritykset, yhteistyökumppanit, pelaajat sekä toimihenkilöt ottavat uuden seuran hyvin vastaan, kommentoi LASB:n tuore puheenjohtaja Arto Korhonen.

Junioritoiminta jää edelleen paikalliseksi nuoremmissa ikäluokissa, mutta C- ikäluokasta alkaen tavoitteena on yhdistää joukkueita ja mahdollistaa näin ikäluokkajoukkueet aina A-junioreihin asti. Tulevaisuudessa seura haluaa kasvaa junioreissa myös Lahden alueella, mutta maltillisin askelin, laadukkaan, pelaajien etua ajavan toiminnan tuoman kysynnän kautta.

– Haluamme panostaa salibandyn kehittämiseen Lahden seudulla ja toivomme pääsevämme hyvään yhteistyöhön Lahden kaupungin ja alueen muiden seurojen kanssa laji- ja urheilukulttuurin edistämiseksi. Vahvistuneilla resursseilla toivomme voivamme laajentaa erityisesti lasten ja nuorten kerhotoimintaa, jonka kautta juniori-ikäluokkajoukkueisiin olisi halukkailla valmis tie, Korhonen jatkoi.

– Haluamme olla niin tytöissä kuin pojissakin vahva kasvattajaseura, jolla on menestyksekkäät edustusjoukkueet, päätti Korhonen.

LASB:n lippulaiva on miesten edustusjoukkue, joka pelaa tulevalla kaudella Salibandyliigassa. Seura on ilmaissut halustaan pelata liigaottelunsa Lahden Suurhallissa ja asiasta on jo käyty Lahden kaupungin kanssa neuvotteluja.

– Haluamme tuoda huippusalibandya Lahteen. Avainkysymys Suurhallin suhteen on nyt yhteistyö paikallisten seurojen, eritoten hienoa työtä viime vuodet tehneen PHSB:n kanssa. Tottakai toivomme, että laji-ihmiset osaisivat katsoa asiaa riittävän kaukaa. Tämä on lahtelaiselle salibandylle iso mahdollisuus, näki edustusjoukkueen taustoilla toimiva ja seuran viestinnästä vastaava Mika Virtanen.

LASB Edustus ry:n kotipaikaksi on rekisteröity Lahti.


LASB:n tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Lammin Salibandy - logo

LaSB - 2015-2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2015-2016

Ottelut kaudella 2015-2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMiska Mäkinen siirtyy Lahteen

Miska Mäkinen siirtyy Lahteen

LASB on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen viime kaudella EräViikinkejä edustaneen Miska Mäkisen kanssa.

Lue lisää
Lahden Pelicans nähdään tulevaisuudessa myös salibandyparketeilla

Lahden Pelicans nähdään tulevaisuudessa myös salibandyparketeilla

Lahden Pelicans ja Päijät-Hämeen Salibandyseura ovat sopineet yhteistyöstä, minkä myötä PHSB on tulevaisuudessa osa Pelicansia.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Hynynen, Lakkala ja Lastikka kuukauden pelaajat

Salibandyn tammikuun pelaajat ovat Salibandyliigassa Happeen hyökkääjä Veli-Matti Hynynen, Naisten Salibandyliigassa Classicin maalivahti Kreeta Lakkala ja Divarissa Steelersin hyökkääjä Ville Lastikka.

Lue lisää
Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Nokian vuoro yllättää jumbopaikalta - samalla Johansson kaikkien aikojen pistekakkoseksi

Salibandyliigassa nähtiin maanantaina melkoinen yllätys kun jumbo Nokian KrP yllätti kotonaan sarjakakkonen Happeen 7-4 ja nousi pois suoran putoajan paikalta.

Lue lisää
SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

SalBa teki salibandyhistoriaa - häntäpään asetelma keikahti

Rauman SalBa teki tänään Salibandyliigan historiaa ottamalla kaikkien aikojen ensimmäisen vierasvoittonsa pääsarjassa.

Lue lisää