Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Santeri Pakkaselle jatkosopimus FC Lahteen

Santeri Pakkaselle jatkosopimus FC Lahteen

 

FC Lahti on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen maalivahtilupaus Santeri Pakkasen kanssa.

18-vuotias Pakkanen on pelannut tällä kaudella seitsemän liigaottelua. "Freezer" lempinimeä kantava raamikas nuori mies jatkaa Lahdessa mieluusti.

- Hyvät fiilikset! Pääsee kehittymään tutussa ympäristössä. Jatkan koulua täällä Lahdessa, joten se on siksikin hyvä homma, Pakkanen aloittaa.

Kuhnureiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas pitää lupauksen riveissään erittäin mielellään.

- Olen todella tyytyväinen. Siinä missä Santeri Hostikka oli pelannut jo pari vuotta miesten pelejä, Pakkasen kovimmat pelit viime vuodelta olivat B-nuorista. Ihan huikea kehitys. Paljon hyvää työtä on tehty jo aiemmin fysiikan suhteen, joka mahdollisti pelaamisen miesten tasolla, Korkeakunnas kehuu.

- Mikä on hienointa hänessä, niin se rauhallisuus ja kypsyys noin nuoreksi kaveriksi. Santeri on fyysisesti lahjakas ja pystyy hän vielä kehittymään. Hän on fiksu kaveri ja analysoi omaa tekemistään. Hänellä on hyvät mahdollisuudet kehittyä korkeallakin tasolle. Maalivahdiksi Santerilla on hyvä luonne. "Freezer" on rauhallinen, hyvä torjuja. Hän hakee hyvin keskityksiä ja on teknisestikin erinomainen, Korkeakunnas arvioi.

Pakkanen pelasi vielä viime kaudella B-junioreissa, mutta pääsi tekemään tällä kaudella liigadebyyttinsä. Tulikasteestaan nuorukainen selvisi moitteetta.

- En ihan odottanut vielä debyyttiäni. Toivoin, että olisin päässyt yhden pelaamaan loppukaudesta. Kun pääsin pelaamaan, huomasin, millä tasolla täällä Veikkausliigassa pelataan, niin vielä on tehtävää. Koen, että selvisin hyvin, Pakkanen miettii.

Pakkanen tiedetään tyypiksi, joka pystyy käsittelemään jännityksen esimerkillisesti.

- Aika paljonhan se jännitti, jouduin aika kovaan paikkaan. Ei se niin iso este ollut ylitettäväksi. Pikkuhiljaa kun pääsin pelaamaan niin jännityskin helpotti, Pakkanen kertoo.

Korkeakunnas allekirjoittaa Pakkasen selvinneen urakastaan mainiosti.

- Pakkanen joutui todella kovaan paikkaan, kun maalivahtipelimme ei toiminut alkukaudella ja Miikka Mujunen loukkaantui. Kylmähermoisesti hän astui kovaan paikkaan ja hoiti homman hyvin, "Toke" tietää.

Ensi kautta kohden Pakkanen lähtee itsevarmasti hakemaan mahdollisimman paljon minuutteja Kuhnureiden maalinsuulta.

- Itse lähden sillä mielellä, että pääsen kehittymään ja saisin pelattua mahdollisimman paljon pelejä. Joukkueena pyrimme olemaan korkeammilla sijoituksilla kuin tänä vuonna, Pakkanen paaluttaa.

Nuorukainen ei pelkää kilpailua, vaan näkee esimerkiksi kokeneemman maalivahdin mukana olon ringissä hyväksi asiaksi itselleen.

- Minun mielestäni on ihan hyvä, että pääsen haistelemaan ykkös- tai kakkosmaalivahdin paikkaa. Koen sen hyvänä asiana itselleni. Jos Lahteen tulee kokeneempi kaveri, niin silloin minulla on mahdollisuus oppia uutta ja parantaa omaa tekemistä myös hänen avullaan, Pakkanen ajattelee.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Santeri Pakkanen

7.5.1998
Tiedot


Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

FC Lahti on käyttänyt päävalmentaja Marko Salon option. Näin ollen Salo jatkaa FC Lahden naisten edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää