Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Loorents Hertsi palaa FC Lahteen

Loorents Hertsi palaa FC Lahteen

 

Kaudet 2013 ja 2014 FC Lahtea edustanut Loorents Hertsi on allekirjoittanut Lahden kanssa yhden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

FC Reippaan pian 24-vuotias kasvatti on edustanut kahden edellisen kauden ajan Vaasan Palloseuraa.

Hertsi palaa kotiseuduilleen erittäin mieluusti.

- Hyvät fiilikset, pääsee takaisin kotiin. täällä on aina ollut hyvä pelata, Hertsi iloitsee.

Päävalmentaja Toni Korkeakunnas toivottaa Hertsin lämpimästi takaisin joukkueeseen.

- Tosi hyvillä ja iloisin mielin! Todella hienoa, että saadaan paluumuuttaja takaisin. Meillä on hyvät yhteiset muistot pronssikaudelta. Ensinäkin hän on ihmisenä hieno, todellinen ilopilleri. Tuo positiivista virtaa koppiin kuin kentällekin. Lotella on aina satanen lasissa. Hän ei jätä yhtään kiveä kääntämättä, mutta tekee sen aina hymyssä suin. Oman kaupungin poikia ja palaa tänne entistä valmiimpana, kun on pelannut kaksi vuotta kohtuullisessa roolissa Vaasassa, Korkeakunnas sanoo.

- Me halutaan olla aktiivinen ja energinen joukkue ensi kaudella ja "Lote" sopii hyvin meidän ajatusmaailmaan, mitä tavoitellaan, "Toke" jatkaa.

Hertsi on viihtynyt viime vuodet laitahyökkääjänä, mutta hänellä on taustaa myös laitapuolustajana pelaamisesta.

- Hän on monikäyttöinen pelaaja, mutta molemmat laidat ensisijaisesti. Tiedä vaikka pystyisi pelaamaan toisena kärkenä tai laitapakkina. Aika hyvää kilpailua on nyt jo tulossa, Korkeakunnas miettii.

Kaksi vuotta Vaasassa kaukana Lahden tutuista maisemista ovat kasvattaneet ja karaisseet Hertsiä, niin ihmisenä kuin pelaajana.

- Aikuistuminen on tapahtunut täällä. Jonkin verran asuin itsekseen Lahdessa, mutta nyt ensimmäisen kerran kunnolla muutin omilleen. Vaasassa alkoi viime vuonna projekti pelitavan ja seuran uudistamisessa, ja oli hienoa olla siinä mukana. Paljon jalkapalloon liittyviä asioita tarttui mukaan, Hertsi sanoo.

- Jalkapallossa olen kehittynyt pelaajana, vaikka tilastojen valossa ei ole tullut huippukausia täällä. Yksi syy, minkä takia tulen takaisin Lahteen, niin täällä tuli tehoja jonkin verran ja olen aina nauttinut pelaamisesta Kisapuistossa ja Hiihtostadionilla, Hertsi jatkaa.

Kahden vuoden ajan Hertsi on nähnyt Lahden pelejä vastustajan näkövinkkelistä katsottuna.

- Aina kun olemme kohdanneet Lahden, niin hankalia pelejä on ollut. Paljon nuoria pelaajia on tullut esiin. Nuori ja potentiaalinen jengi. Ensi kautena voisi ruveta mittaamaan potentiaalin ulos jengistä, Hertsi arvioi.

Päättynyt kausi jätti pettymyksen maun suuhun Lahdessa ja se halutaan huuhtoa pois pärjäämällä ensi kaudella selvästi paremmin.

- Ainahan lähdetään pelaamaan mahdollisimman hyvin ja olemaan mahdollisimman korkealla. Tavoitteena on saada Lahti takaisin Eurocup-paikoille, Hertsi heittää.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


LoorentsHertsi

Loorents Hertsi

13.11.1992
Tiedot


Josu siirtyy FC Lahteen

Josu siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja espanjalainen laitapelaaja Josué Currais Prieto eli Josu ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja ranskalainen Jean-Christophe Coubronne ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Coubronne siirtyy Lahteen Ykkösen KTP:stä.

Lue lisää
​Irfan Sadikille jatkosopimus Lahteen

​Irfan Sadikille jatkosopimus Lahteen

FC Lahti ja hyökkääjä Irfan Sadik ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Sopimuksessa on myös optio kaudesta 2020.

Lue lisää
Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

FC Lahti on allekirjoittanut vuoden mittaisen lainasopimuksen venäläisen topparin Artjom Vjatkinin kanssa. 21-vuotias puolustaja saapuu mastokaupunkiin yhteistyöseurasta FC Zenitistä.

Lue lisää
Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja keskikenttäpelaaja Teemu Jäntti ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää kahden vuoden option.

Lue lisää