Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kalle Taimi FC Lahden paitaan

Veikkausvinkit

Kalle Taimi FC Lahden paitaan

 

FC Lahti on solminut 24-vuotiaan Kalle Taimin kanssa yhden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. SJK:n ja Kaarinan Nappuloiden kasvatti Taimi on edustanut kahden edellisen kauden ajan PS Kemiä.

Niin topparin kuin tarvittaessa laitapuolustajan virkaa hoitava Taimi siirtyy Lahteen intoa täynnä.

- Erittäin hyvät fiilikset! Innolla jo odotan, että pääsisi tositoimiin, Taimi iloitsee.

Taimi oli kuullut seurasta ja sen ympärillä työskentelevistä henkilöistä paljon hyvää. Se sai seuravalinnan kallistumaan Lahden suuntaan.

- Siellä on tavoitteet korkealla ja tehdään paljon hommia sen eteen. Olen kuullut paljon hyvää taustoista ja valmennusryhmästä sekä ennen kaikkea päävalmentaja Toni Korkeakunnaksesta. Hyvä joukkue, joka pelaa sellaista hyvännäköistä futista, mistä itsekin tykkään, Taimi perustelee.

- Ajattelin, että Lahti on seuraava askel, että minusta tulee todella paljon parempi futiksenpelaaja, Taimi jatkaa.

Korkeakunnas toivottaa Taimin sydämellisesti tervetulleeksi seuraan. Korkeakunnas näkee Taimin täydentävän erinomaisesti Lahden puolustusosastoa.

- Kyseessä on fyysisesti tosi lahjakas kaveri. Hän on vahva ja nopea isoksi kaveriksi. Hyvin rauhallinen pallollisena ja taitostaso on hyvä. Hän on "late bloomer", parhaat vuodet ovat vasta edessä. Pikkuhiljaa on kehittynyt ja pelannut 2 vuotta Kemissä isossa roolissa varakapteenina. On jo todistanut, että pärjää liigatasolla. Hän on todella hyvän harjoitus- ja työmoraalin omaava sekä henkisesti vahva kaveri. Odotan innolla yhteistyön alkamista hänen kanssaan, Korkeakunnas kehuu.

- Sopii meidän profiiliin sillä tavalla, että on motivoitunut ja eteenpäinpyrkivä hyvä suomalainen toppari, "Toke" jatkaa.

Taimi pelasi viime kaudella ensimmäisen kautensa Veikkausliigassa. Yhteensä pelejä kertyi vyölle 19 kappaletta ja niissä syntyi myös uran ensimmäinen liigamaali. Peräti 192 senttimetrinen Taimi pitää pienen esittelypuheen itsestään lahtelaisille jalkapallon ystäville, jotka eivät häntä vielä tunne.

- Olen pitkä ja nopea kaveri, joka tulee antamaan kaikkensa ja pitää huolen, että pärjätään joukkueena, Taimi tiivistää.

Ensi kauden tavoitteita ei ole vielä joukkueen kanssa lyöty lukkoon, mutta selvää on, että menestystä lähdetään tavoittelemaan.

- Joukkueen tavoitteet tulevat sitten varmasti, kun pääsee juttelemaan tarkemmin joukkueen kanssa. Yritetään voittaa jokaista peliä ja päästä kirkkaimmille sijoituksille, Taimi paaluttaa.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Kalle Taimi

27.1.1992
Tiedot


Josu siirtyy FC Lahteen

Josu siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja espanjalainen laitapelaaja Josué Currais Prieto eli Josu ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Veikkausliigan seurat sorvasivat jatkosopimuksen puheenjohtajalleen

Matti Apunen jatkaa Veikkausliigan puheenjohtajana. Päätös asiasta tehtiin keskiviikkona 28. marraskuuta pidetyssä Jalkapalloliiga ry:n vuosikokouksessa.

Lue lisää
​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

​Jean-Christophe Coubronne siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja ranskalainen Jean-Christophe Coubronne ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Coubronne siirtyy Lahteen Ykkösen KTP:stä.

Lue lisää
​Irfan Sadikille jatkosopimus Lahteen

​Irfan Sadikille jatkosopimus Lahteen

FC Lahti ja hyökkääjä Irfan Sadik ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen. Sopimuksessa on myös optio kaudesta 2020.

Lue lisää
Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

Venäläispuolustaja Artjom Vjatkin lainasopimuksella FC Lahteen

FC Lahti on allekirjoittanut vuoden mittaisen lainasopimuksen venäläisen topparin Artjom Vjatkinin kanssa. 21-vuotias puolustaja saapuu mastokaupunkiin yhteistyöseurasta FC Zenitistä.

Lue lisää
Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

Teemu Jäntti siirtyy FC Lahteen

FC Lahti ja keskikenttäpelaaja Teemu Jäntti ovat solmineet vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. Sopimus sisältää kahden vuoden option.

Lue lisää