Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kalle Taimi FC Lahden paitaan

Kalle Taimi FC Lahden paitaan

 

FC Lahti on solminut 24-vuotiaan Kalle Taimin kanssa yhden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen. SJK:n ja Kaarinan Nappuloiden kasvatti Taimi on edustanut kahden edellisen kauden ajan PS Kemiä.

Niin topparin kuin tarvittaessa laitapuolustajan virkaa hoitava Taimi siirtyy Lahteen intoa täynnä.

- Erittäin hyvät fiilikset! Innolla jo odotan, että pääsisi tositoimiin, Taimi iloitsee.

Taimi oli kuullut seurasta ja sen ympärillä työskentelevistä henkilöistä paljon hyvää. Se sai seuravalinnan kallistumaan Lahden suuntaan.

- Siellä on tavoitteet korkealla ja tehdään paljon hommia sen eteen. Olen kuullut paljon hyvää taustoista ja valmennusryhmästä sekä ennen kaikkea päävalmentaja Toni Korkeakunnaksesta. Hyvä joukkue, joka pelaa sellaista hyvännäköistä futista, mistä itsekin tykkään, Taimi perustelee.

- Ajattelin, että Lahti on seuraava askel, että minusta tulee todella paljon parempi futiksenpelaaja, Taimi jatkaa.

Korkeakunnas toivottaa Taimin sydämellisesti tervetulleeksi seuraan. Korkeakunnas näkee Taimin täydentävän erinomaisesti Lahden puolustusosastoa.

- Kyseessä on fyysisesti tosi lahjakas kaveri. Hän on vahva ja nopea isoksi kaveriksi. Hyvin rauhallinen pallollisena ja taitostaso on hyvä. Hän on "late bloomer", parhaat vuodet ovat vasta edessä. Pikkuhiljaa on kehittynyt ja pelannut 2 vuotta Kemissä isossa roolissa varakapteenina. On jo todistanut, että pärjää liigatasolla. Hän on todella hyvän harjoitus- ja työmoraalin omaava sekä henkisesti vahva kaveri. Odotan innolla yhteistyön alkamista hänen kanssaan, Korkeakunnas kehuu.

- Sopii meidän profiiliin sillä tavalla, että on motivoitunut ja eteenpäinpyrkivä hyvä suomalainen toppari, "Toke" jatkaa.

Taimi pelasi viime kaudella ensimmäisen kautensa Veikkausliigassa. Yhteensä pelejä kertyi vyölle 19 kappaletta ja niissä syntyi myös uran ensimmäinen liigamaali. Peräti 192 senttimetrinen Taimi pitää pienen esittelypuheen itsestään lahtelaisille jalkapallon ystäville, jotka eivät häntä vielä tunne.

- Olen pitkä ja nopea kaveri, joka tulee antamaan kaikkensa ja pitää huolen, että pärjätään joukkueena, Taimi tiivistää.

Ensi kauden tavoitteita ei ole vielä joukkueen kanssa lyöty lukkoon, mutta selvää on, että menestystä lähdetään tavoittelemaan.

- Joukkueen tavoitteet tulevat sitten varmasti, kun pääsee juttelemaan tarkemmin joukkueen kanssa. Yritetään voittaa jokaista peliä ja päästä kirkkaimmille sijoituksille, Taimi paaluttaa.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2016 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2016

Ottelut kaudella 2016

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Kalle Taimi

27.1.1992
Tiedot


Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

FC Lahti on käyttänyt päävalmentaja Marko Salon option. Näin ollen Salo jatkaa FC Lahden naisten edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää