Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ville Nieminen jatkaa Pelicansin päävalmentajana

Ville Nieminen jatkaa Pelicansin päävalmentajana

 

Ville Nieminen ja viime kaudelta tuttu valmennusryhmä jatkavat Lahden Pelicansin peräsimessä myös ensi kaudella. Pelicans on tehnyt Niemisen kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Valmennustiimissä jatkavat Pasi Nurminen, Arttu Lipsanen sekä Tommi Pärmäkoski.

- Ensimmäinen kausi päävalmentajana ja varsinkin tämä kevät mentiin kaasu pohjassa. Kauden päättymisen jälkeen on ollut tärkeää, että hetki on voitu puhaltaa ulos, ja sen jälkeen käydä syväluotaavat keskustelut ja analyysit kuluneesta kaudesta sekä piirtää tulevat suuntaviivat. Olen ylpeä tästä valmennusryhmästä. Ammattimiehet ovat töissä, Nieminen kommentoi.

Pelicansin päävalmentajajulkistus on herättänyt niin sosiaalisessa kuin perinteisessä mediassa paljon spekulaatiota ja keskustelua. Prosessin kulku on kuitenkin edennyt organisaation suunnitelmien mukaan.

- Kyse on ollut isosta kokonaisuudesta, jota olemme rakentaneet organisaation sisällä. Käytämme kokonaisuudesta nimitystä Pelicans-polku ja se pitää sisällään Junior-Pelicansin, Heinolan Peliitat ja Liiga-Pelicansin. Nyt meillä on kaikki palaset valmiina ja oikeilla paikoilla, joten on myös oikea aika tulla asian kanssa ulos. Ei Ferrarikaan esittele etusiipeään ennen kuin koko auto on valmis. Olemme olleet oikein tyytyväisiä tästä runsaasta ilmaisesta medianäkyvyydestä, Pelicansin urheilujohtajaJanne Laukkanen kertoo.

Pelicans-polkua varten Lahden Pelicans on palkannut Suomen tunnetuimpiin urheiluvalmentajiin ja -lääkäreihin kuuluvan Harri Hakkaraisen, jonka vastuualueena on koordinoida, valvoa ja kehittää koko päijäthämäläistä valmennus- ja pelaajapolkua junioritasolta Liigaan. Hakkarainen tekee tiivistä yhteistyötä valmentajien kanssa ja tulee olemaan apuna myös joukkueiden oheis- ja kesäharjoittelussa.

Useamman vuoden liigajoukkueen kesä- ja oheisharjoittelusta vastanneet Pärmäkoski ja Juha Nakari tulevat Hakkaraisen ohella olemaan jatkossa mukana lisääntyvissä määrin myös juniorijoukkueiden ja Peliittojen fysiikkavalmennuksessa.

Pelicansin B-junioreiden ja heitä nuorempien ikäryhmien valmentajat julkaistiin viime viikolla (linkki). Pelicansin A-nuoria tulee ensi kaudella valmentamaan 38-vuotias Juhamatti Yli-Junnila, joka on viimeiset kaksi kautta toiminut Pelicansin B-junioreiden päävalmentajana. Toissa kaudella alle 18-vuotiaiden kultajoukkueen valmennusryhmään kuuluneen Yli-Junnilan apuna toimii Jermu Juntunen.

Heinolan Peliittojen pääkäskijänä jatkaa kesken viime kauden puikkoihin hypännyt entinen Pelicansin A-nuorten päävalmentaja Vesa Petäjä, joka saa tutun apurin, kun A-nuorissa Petäjän kanssa erinomaista työtä tehnyt Toni Pasuri siirtyy Heinolaan.

- Meillä on kasassa hyvä kokonaisuus, missä kaikilla on selkeät vastuualueet ja yhteinen päämäärä. Näillä nimityksillä ja panostuksilla mahdollistamme sen, että voimme nostaa oman juniorituotantomme kestävälle ja laadukkaalle pohjalle. Nyt on jälleen työnteon aika, Laukkanen linjaa.

Pelicansin tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


Lahden Pelicans - logo

Pelicans - 2018-2019 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018-2019

Ottelut kaudella 2018-2019

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


VilleNieminen

Ville Nieminen

6.4.1977 Tampere
Tiedot


János Hári ei jatka Pelicansissa

János Hári ei jatka Pelicansissa

Unkarilaista János Hária ei nähdä ensi kaudella Pelicans-paidassa. Lahtelaisseura on purkanut hyökkääjän sopimuksen.

Lue lisää
Pelicans vahvistuu kovalla tshekkikaksikolla

Pelicans vahvistuu kovalla tshekkikaksikolla

Pelicans on tehnyt pelaajasopimukset hyökkääjä Rudolf Cervenyn ja maalivahti Patrik Bartosakin kanssa. Tshekkiläiskaksikko liittyy joukkueen vahvuuteen loppukesästä ja molempien sopimus kattaa ensi kauden.

Lue lisää
Iikka Kangasniemi palaa Lahteen

Iikka Kangasniemi palaa Lahteen

Lahden Pelicans on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Iikka Kangasniemen kanssa.

Lue lisää
Lahden Pelicans lomauttaa osan liigajoukkueen pelaajista

Lahden Pelicans lomauttaa osan liigajoukkueen pelaajista

Lahden Pelicans Oy on käynyt pelaajiensa kanssa tilapäisiä lomautuksia koskevat yt-neuvottelut, jotka päättyivät maanantaina.

Lue lisää
Tommi Niemelästä Pelicansin uusi päävalmentaja

Tommi Niemelästä Pelicansin uusi päävalmentaja

Pelicansin uusi päävalmentaja on Tommi Niemelä. Pelicansin ja Niemelän välinen valmentajasopimus kattaa seuraavat kaksi kautta ja sisältää lisäksi option kausista 2022-2024.

Lue lisää
Pelicans vahvistuu maalivahdilla ja viidellä hyökkääjällä

Pelicans vahvistuu maalivahdilla ja viidellä hyökkääjällä

Lahden Pelicans on tehnyt kuusi uutta pelaajasopimusta. Maalivahti Atte Tolvanen sekä hyökkääjät Miro-Pekka Saarelainen, Frank Gymer, Jonatan Tanus, Otto Nieminen ja János Hári siirtyvät lahtelaismiehistöön kahden vuoden sopimuksilla.

Lue lisää