Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Lahdelle uusi keskikenttämies

​Brent Lepistu Norjasta FC Lahteen

FC Lahti ja virolainen keskikenttämies Brent Lepistu ovat solmineet loppukauden kattavan pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on myös optio seuraavasta kaudesta. 26-vuotias virolainen siirtyy FC Lahteen Norjan pääsarjaseura Kristiansund BK:sta.

Lepistu on tallinnalaisen FC Floran kasvatti. Hän siirtyi kaudeksi 2018 Kristiansundiin, jossa virolainen pelasi yhteensä 15 pääsarjaottelua. Lepistu on käynyt läpi myös Viron maajoukkueputken ja A-maaotteluita hänellä on vyöllään 13.

Lepistu on 185-senttinen. Hänen vahvuuksiaan kentällä on työnteko ja hän kontrolloi palloa mielellään. Lepistu on kentällä myös luova ja johtajatyyppi. Viron maajoukkuemies kertoo myös, että Lahti vaikuttaa kaupunkina viihtyisältä.

- Olen FC Floran kasvatti ja olin Florassa myös kapteeni. Pelasin myös Norjassa. Kentällä olen työteliäs ja keskikentän liideri. Olen myös luova ylös päin ja pidän pallon kontrolloinnista. Olen saanut joukkueelta lämpimän vastaanoton ja täällä on ammattimaista toimintaa. Kaupunki vaikuttaa viihtyisältä. Toivon, että kannattajat ottavat minut hyvin vastaan ja tulen antamaan joka hetki 100%, jotta voitan kannattajat puolelleni. Haluan, että tulemme menestymään yhdessä, Lepistu lähettää terveisiä kaikille FC Lahden kannattajille.

FC Lahden päävalmentaja Sami Ristilä on mielissään uudesta hankinnasta. Ristilän mukaan Lepistu tuo joukkueeseen sekä kokemusta että laajuutta keskikentälle. Hän kehuu myös Lepistun persoonaa ja uskoo, että tuore vahvistus sopeutuu joukkueeseen nopeasti.

- Saimme kokeneen pelaajan, jolla on myös kokemusta kansainvälisistä otteluista. Hän tulee täyttämään aukkoa meidän keskikentällä. Meillä on ollut keskikentällä pieni aukko myös numeraalisesti ja nyt kestämme loukkaantumiset myös paremmin. Hän on puolustava keskikenttämies ja sopii hyvin yhteen meidän muiden keskikenttämiesten kanssa. Olemme tienneet Lepistun taidot jo pitkään ja olemme myös halunneet hänet. Lepistu itse myös halusi tänne ja on sitoutunut tänne, joka on meille iso asia. Emme hankkineet häntä lämmittämään penkkiä. Hän on oikeanlainen persoona ja hyvässä kunnossa. Hän myös tietää Pohjolan olot, joten lokakuun pakkaset eivät tule hänelle yllätyksenä, Ristilä hymyilee.

Kansainvälisen siirtoprosessin mennessä normaalisti on Lepistu FC Lahden käytettävissä jo sunnuntain KPV-ottelussa.

FC Lahden tiedotteesta / UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Lahti - logo

FC Lahti - 2018 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2018

Ottelut kaudella 2018

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMarko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

Marko Salo jatkaa FC Lahden päävalmentajana

FC Lahti on käyttänyt päävalmentaja Marko Salon option. Näin ollen Salo jatkaa FC Lahden naisten edustusjoukkueen peräsimessä myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

Pablo Andrade jatkaa Lahdessa

FC Lahti ja laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

Lue lisää
FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt Bubacar Djalón option

FC Lahti on käyttänyt portugalilaisen keskikenttämiehen, LHE Rakennuksen kummipelaajan Bubacar Djalón option.

Lue lisää
Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Näin pelataan kausi 2020 Miesten Ykkösessä ja Kakkosessa sekä Naisten Ykkösessä

Valtakunnallisista jalkapallosarjoista Veikkausliigan ja Kansallisen Liigan kauden 2020 aloitus ja pelitapa ovat olleet selvillä jo jonkin aikaa ja nyt myös Miesten Ykkösen ja Kakkosen sekä Naisten Ykkösen osalta asioissa on päästy ratkaisuun.

Lue lisää
Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliiga 2020 lähestyy päivä päivältä - pelataan muodossa tai toisessa

Veikkausliigan hallitus kokoontuu nyt viikoittain ja seuraa tiiviisti tilannetta. Veikkausliiga 2020 käynnistyy pian sen jälkeen, kun yleisötapahtumia on jälleen mahdollista järjestää.

Lue lisää
FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden pelaajistoon muutoksia

FC Lahden kanssa sopimuksen hiljattain tehnyt Altin Zeqiri siirtyy FC Lahden pelaajavahvuuteen.

Lue lisää