Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Beach Volleyn SM-kiertue ponnahduslautana Maarianhaminaan

 

Beach Volleyn SM-kiertue ponnahduslautana Maarianhaminaan


Beach Volleyn SM-kiertue BMW Pro Tour matkaa tulevana viikonloppuna Lahteen. Viikonlopusta erityisen merkittävän tekee se, että Lahti on viimeinen kotimaassa pelattava beach-turnaus, jossa parivaljakoilla on mahdollisuus antaa näyttöjä Maarianhaminan World Tourin villiä korttia silmällä pitäen.

Naisissa sekä miehissä villejä kortteja on jaossa yhdet ja korttien ansaitsemiseen vaaditaan kovia näyttöjä. Tämä motivaattori onkin saanut kaikki kotimaiset ja myös ulkomaalaisia huippupareja mukaan Lahteen taistelemaan pääsystä maailman kovimpiin beach volley-karkeloihin. Ainoana huippuparina puuttuu miesten puolelta viime viikonlopun SM-avausosakilpailun voittaneet Pekka Seppänen ja Pasi Hyvärinen.

Beach Volleyn BMW Pro Tourin toinen osakilpailu Teerenpeli Open Lahdessa on siis jännitystä täynnä. Miesten sekä naisten puolella osallistujia on niin paljon, että ennen perjantain varsinaisia otteluita, joudutaan jo pelaamaan karsinnat pääsarjaan selvitäkseen. Miehissä mukana on 33 paria ja naisissa 22.

Ennakkosuosikit Lahdessa ovat jo viime viikonlopulta tutut. Miesten puolella ykkössijoitettuja ovat avausturnauksessa finaaliin asti selvinneet Ilari Sivonen ja Ville Heiskanen. Etukäteisarvioissa viime viikonlopun pronssiottelussa pelanneet Jari ja Toni Tuominen on sijoitettu kakkoseksi ja kolmossijoitettuja ovat Kuopiossa Tuomisille pronssiottelun hävinneet Timo Haavisto ja Toni Vahela.

Seppäsen ja Hyvärisen poissaolo jättää sijaa myös yllätyksille ja todennäköisesti Kuopion tavoin  kärkisijoitettujen takaakin mitalitaisteluun nousee yllätyspareja.

Naisten puolella selkeät ennakkosuosikit ovat ykkössijoitetut Taru Lahti ja Riikka Lehtonen, jotka ovat dominoineet tämän kesän kotimaisia beach volley-kenttiä. Helpolla kaksikko ei kuitenkaan pääse; siitä pitävät huolen Kuopion finaalissa erän Lahti/Lehtonen parilta riistäneet Tia Heimala ja Annikki Laine, jotka ovat Lahdessa kakkossijoitettuja. Etelänaapurista Virosta Lahteen matkustaa kaksi paria, jotka ovat turnauksen kolmos- ja nelossijoitettuja. Kärkikahinoista ei pidä myöskään laskea ulos latvialaisparia Jana Jaudzemaa ja Anete Krastinaa, jotka ovat ainoat Lahti/Lehtonen kaksikon tänä kesänä päihittäneet.

Lahden osakilpailun pääkenttä sijaitsee Satamassa ja sivukentät Kisapuistossa. Aikataulu on normaali, eli ottelut alkavat perjantaina, jatkuvat lauantaina pitkän pelipäivän ja huipentuvat sunnuntain sijoitusotteluihin.

UrheiluSuomi.com


Takaisin edelliselle sivulle
Beach Volleyn SM-kiertue Lahdessa

Beach Volleyn SM-kiertue Lahdessa

Miehissä mukana uusia mielenkiintoisia yhdistelmiä, naisissa kansainvälisyyttä.

Lue lisää
Virolaiset voittamattomia Lahden Pro Tourilla

Virolaiset voittamattomia Lahden Pro Tourilla

Beach Volleyn SM-kiertueen BMW Pro Tourin toinen osakilpailu Lahdessa tarjosi suurilukuiselle yleisölle erinomaisen huipennuksen.

Lue lisää
Beach Volleyn SM-kiertue jatkuu Lahdessa

Beach Volleyn SM-kiertue jatkuu Lahdessa

Beach Volleyn SM-kiertue viikonloppuna Lahdessa Beach Volleyn kotimainen ykköskiertue BMW Pro Tour jatkaa matkaansa onnistuneen Kuopion avausviikonlopun jälkeen Lahteen.

Lue lisää