Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Beach Volleyn SM-kiertue Lahdessa

 

Beach Volleyn SM-kiertue Lahdessa


Miehissä mukana uusia mielenkiintoisia yhdistelmiä, naisissa kansainvälisyyttä.

Beach volleyn SM-kiertue, BMW Beach Volley Pro Tour matkaa tulevana viikonloppuna 20.-22.7 Lahteen. Vuorossa on kolmas osakilpailu ja kiertueen puolivälin ohitus.

Beach Volleyn SM-kiertuetta on ehditty pelata kahden osakilpailun verran ja molemmissa turnauksissa nähtiin eri voittajat niin miehissä kuin naisissa. Miehissä yksikään pari ei ole myöskään onnistunut murtautumaan molemmissa turnauksissa kolmen parhaan joukkoon, mikä kielii kärjen tasaisuudesta.

Haavisto/Vahela jahtaavat kesän ensimmäistä osakilpailuvoittoa

Lahdessa miesten sarjassa tyrkyllä on jälleen mielenkiintoa ja uusia pareja podiumille. Suurimpina ennakkosuosikkeina lähtevät Lappeenrannan turnauksen finalissa viime viikonloppuna pelanneet rankingin ykköset Timo Haavisto ja Toni Vahela.
Samaan aikaan Lahti Openin kanssa pelataan nuorten EM-beach volleyta, missä Suomea edustavat Saku Viljamaa ja Jyrki Nurminen. Tästä johtuen Nurmisen tuttu pari Pekka Piippo on etsinyt Lahteen väliaikaisen pelikaverin, joka on avausosakilpailun Pekka Seppäsen parina voittanut Anssi Hakala.
Tämä pari on yksi tulevan viikonlopun mielenkiintoisimmista ja varmasti valmis osaltaan haastamaan Haavisto/Vahelaa.

Naisissa ulkomaalaisväriä, mutta suomalaiset ennakkosuosikit

Naisissa mukana ovat kaikki podiumille kauden aikana kiilanneet parit sekä peräti viisi ulkomaalaisparia. Suurin ennakkosuosikki löytyy kuitenkin kotimaisesta parista ja se on viime viikonloppuna turnausvoiton ottaneet Riikka Lehtonen ja Taru Lahti, jotka osoittivat Lappeenrannassa nousujohteista virettä. Ennakkokaavailussa kovimmat ulkomaalaiset ovat Tampereella voittaneet ja viime viikonloppuna Lappeenrannassa Riikka Lehtosen ja Taru Lahden finaalissa äärimmäisen tiukalle ahdistaneet virolaiset Kadri Puri ja Maarja Kerner.
Erittäin mielenkiintoinen pari on myös puolalainen kaksikko Paulina Gajewska ja Magdalena Saad. Kaksikko on melko tuntematon beach volley-kentillä ja kerännyt suurimmat kannuksensa sisälentopallon puolelta, mutta varmasti potentiaalinen kaksikko menestymään Lahdessa.

UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle
Virolaiset voittamattomia Lahden Pro Tourilla

Virolaiset voittamattomia Lahden Pro Tourilla

Beach Volleyn SM-kiertueen BMW Pro Tourin toinen osakilpailu Lahdessa tarjosi suurilukuiselle yleisölle erinomaisen huipennuksen.

Lue lisää
Beach Volleyn SM-kiertue ponnahduslautana Maarianhaminaan

Beach Volleyn SM-kiertue ponnahduslautana Maarianhaminaan

Beach Volleyn SM-kiertue BMW Pro Tour matkaa tulevana viikonloppuna Lahteen.

Lue lisää
Beach Volleyn SM-kiertue jatkuu Lahdessa

Beach Volleyn SM-kiertue jatkuu Lahdessa

Beach Volleyn SM-kiertue viikonloppuna Lahdessa Beach Volleyn kotimainen ykköskiertue BMW Pro Tour jatkaa matkaansa onnistuneen Kuopion avausviikonlopun jälkeen Lahteen.

Lue lisää