Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pyöräsuunnistaja Samuel Pökälä liittyy TWD-Länkenin maantiejoukkueeseen

 

Pyöräsuunnistaja Samuel Pökälä liittyy TWD-Länkenin maantiejoukkueeseen


Suomen pyöräsuunnistusmaajoukkueeseen kuuluva 21-vuotias asikkalalainen Samuel Pökälä liittyy TWD-Länkeniin kauden 2012 alusta. Pyöräsuunnistusta hän ei kuitenkaan jätä, vaan tulee jatkamaan myös sitä. TWD-Länkenin maantiepyöräilyn kilpailuohjelmaan hän pääsee osallistumaan kuitenkin pyöräsuunnistuskilpailuista huolimatta.
 
Pyöräsuunnistuksessa Asikkalan Raikasta edustava Pökälä ajoi viime kesänä ensimmäistä kertaa miesten luokassa pyöräsuunnistuksen MM-kilpailuissa. Hän oli pitkällä matkalla 16:s. Junioreissa hän oli vuonna 2009 MM-kilpailujen pitkällä matkalla kahdeksas ja vuonna 2010 hän oli MM-pronssia ajaneessa viestijoukkueessa. Hänellä on useita pyöräsuunnistuksen SM-mitaleita.
 
- Maantiepyöräily tällä tasolla on minulle uutta. Laji ei ole kuitenkaan vieras, sillä se on kuulunut harjoitusohjelmaani aina ja olen siinä lajissa myös vähän kilpaillutkin. Maantiepyöräily kiehtoo minua ja haluan kehittyä myös siinä. TWD-Länken on varmasti hyvä paikka kehittymiselle, kertoi Samuel Pökälä.
 
- Samuel teki mielestäni hyvän ratkaisun. Hän tarttui uuteen haasteeseen oikeastaan viimeisellä hetkellä. Hän on hyvässä iässä uuden oppimisen ja kehittymisen kannalta. Maantiepyöräily tulee antamaan hänelle myös uutta vauhtia pyöräsuunnistukseen, kertoi Pökälän valmentaja Mika Tervala.
 
- Samuel on meidän profiilin mukainen tulokas. Hänellä on halua kehittyä ja hänellä on hyvä asenne. Olemme seuranneet häntä parin vuoden ajan, joten hän ei tullut meille puskista, vaikka onkin pyöräsuunnistaja. Meillä on vahva usko, että hän on kova tekijä parin vuoden sisällä myös maantiellä, kertoi TWD-Länkenin joukkueenjohtaja Esko Lummelampi.

TWD-Länkenin tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle
Fellmanin ajot siirtyy elokuulle

Fellmanin ajot siirtyy elokuulle

Perinteinen alkukesän lahtelainen urheilutapahtuma, kansainvälinen kortteliajo Fellmanin ajot siirtyy kesäkuulta elokuulle.

Lue lisää
TWD-Länkenin Sauli Pietikäinen voittoon pitkällä soololla Liedossa

TWD-Länkenin Sauli Pietikäinen voittoon pitkällä soololla Liedossa

Pyöräsuunnistuksessa MM-, EM- ja SM-mitaleita kerännyt Sauli Pietikäinen on tällä kaudella keskittynyt maantiepyöräilyyn.

Lue lisää

Jussi Veikkasen ammattilaisura jatkuu tutussa ympäristössä

Jussi Veikkaselle kuten muille kymmenille ammattilaispyöräilijöille kulunut syksy on ollut stressaava.

Lue lisää
TWD-Länkenin ja Helkaman yhteistyö jatkuu myös tulevina vuosina

TWD-Länkenin ja Helkaman yhteistyö jatkuu myös tulevina vuosina

Maamme ainoa polkupyörien merkittävä valmistaja Helkama Velox on tuonut maahan kahden vuoden ajan Merida ­kilpa- ja harrastuspyöriä.

Lue lisää