Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pelicans hakemaan kolmea pinnaa kanaalikaupungista

 

Pelicans hakemaan kolmea pinnaa kanaalikaupungista


Pelicansin kotivoitto KalPasta oli makeaakin makeampi, mutta sarjakärkien kohtaaminen on jo unohdettu. Tiistain tapahtumilla ei ole enää mitään merkitystä, kun lahtelaiset matkaavat perjantaina Raumalle.

Siellä odottava isäntäjoukkue Lukko taistelee rajusti pääsystä kevään tosipeleihin. Tällä hetkellä 10:nenä majaileva joukkue tuskailee tehottomuuden kanssa. Viimeksi kanaalikaupungin pojat pähkäilivät ketsuppipullon tukkeutumista Oulussa, jossa kettupaidat tekaisivat vain yhden maalin Kärppiä vastaan.

Sitä ennen Lukko hävisi kotonaan HIFK:lle. Viikko sitten perjantaina käydyssä ottelussa maaliverkko pöllysi kahdesti, joten joku siinä maalinteossa tökkii. Sen myöntää myös päävalmentaja Juha Vuori.

- Paikkoja ollaan saatu, mutta maalinteon tehokkuus ei ole ollut tarpeeksi hyvä. Se on ihan selvä, Vuori sanoo.

- Pelicans on aktiivinen, energinen ja hyvällä itseluottamuksella pelaava joukkue. Se on vaikea vastustaja, mutta sitä lähdetään kaatamaan.

Pelicans saakin olla tarkkana. Varsinkin raumalaisten ykkösnyrkin duo Perttu Lindgren - Lauri Tukonen on parivaljakko, jota vastaan on pakko olla hereillä. Herroista jälkimmäinen on kantanut viime otteluissa lähes yksinään maalintekovastuun.

Pelicansilla on hyvä draivi päällä. Mikäli lahtelaiset pelaavat perjantaina samalla tasolla kuin tiistaina sarjakärkeä vastaan, ovat kolme pistettä lähellä lähteä Lahteen.

- No, jokainen päivä on uusi päivä. Viimeksi käytiin voittamassa KalPa Kuopiossa mutta hienon pelin jälkeen hävittiin heti Lappeenrannassa. Nolla-nollasta lähdetään aina liikenteeseen, Kai Suikkanen muistuttaa.

- Ja sen mitä olen vilkuillut tuloksia, niin kyllä ne vaan pirun lujasti tappelevat pisteistä. Kaikki tämän hetken ns. häntäporukat ottavat pisteitä kärkijoukkueilta.

Lukon pitkäaikaispotilaiden listaan on merkitty nimet Johan Björk, Jussi Pesonen, Teemu Aalto, Mikko Kuukka ja Teemu Nurmi. Myös kipeänä olevan Otto Honkaheimon pelaaminen on epävarmaa. Pelicansilta popcornia popsivat Ilkka Pikkarainen, Marko Pöyhönen, Markus Seikola sekä Max Wärn.

Rokki soikoon Raumalla! Peli käyntiin ja kolme pistettä Lahteen!

Pelicansin tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


Lahden Pelicans - logo

Pelicans - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Jussi Olkinuora käyttää sopimuksena ulkomaanoption ja siirtyy pelaamaan sveitsiläisseuraan.

Lue lisää
Lasch siirtyy Sveitsiin

Lasch siirtyy Sveitsiin

Pelicans menettää alkukauden parhaan pistemiehensä, kun ottelukohtaisella sopimuksella lahtelaisten riveissä viilettänyt Ryan Lasch siirtyy loppukaudeksi Sveitsiin Zürich Lionsin riveihin.

Lue lisää
Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Pelicans ja HIFK ovat tehneet lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Eero Teräväinen pelaa lahtelaisryhmän riveissä helmikuun loppuun saakka.

Lue lisää
Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Pelicans-hyökkääjä Otto Sompin lainasopimus päättyy ja mies siirtyy Jesse Ylösen sekä Oskari Laaksosen tavoin Pohjois-Amerikkaan valmistautumaan AHL-kauden alkuun. Somppi on Tampa Bay Lightingin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansissa alkukauden kiekkoilleet Jesse Ylönen ja Oskari Laaksonen on kutsuttu takaisin Pohjois-Amerikkaan NHL-organisaatioidensa palvelukseen. Laaksonen on Buffalo Sabresin ja Ylönen Montreal Canadiensin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Julius Honka Pelicansiin

Julius Honka Pelicansiin

Lahden Pelicans ja Dallas Stars ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Julius Honka liittyy lahtelaisryhmään. Honka nähdään joukkueen harjoitusvahvuudessa ensimmäisen kerran keskiviikkona.

Lue lisää