Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pelicans saa vieraita Espoosta

 

Pelicans saa vieraita Espoosta


Viime vuoden tapaan SM-liigakausi alkaa Espoon Bluesin kotikohtaamisella. Vuosi sitten avausottelussa tuli tappio, mutta kevään välieräpeleissä otettiin Bluesista makoisa revanssi.

Reilu viikko sitten samat joukkueet kohtasivat Espoossa harjoituspelissä. Pelicans oli hieman painostavampi, mutta jatkoajankin jälkeen oltiin tasalukemissa. Rankkareissa espoolaiset olivat sitten vahvempia.

Blues on aina ollut ankaran taisteleva vastustaja. Tiukka peli on luvassa nytkin. Sen tietää myös Pelicans-valmentaja Riku-Petteri Lehtonen, joka hyrisee tyytyväisyyttä siihen, kuinka harjoituksissa ja preseason-peleissä on edistytty:

- Lisäksi ollaan nyt saatu sairastupaa tyhjemmäksi. Siellä ei enää ole kuin Vili Sopanen ja Jarkko Immonen, kertoo R-P.

Yksi sairastuvalta palanneita on voimahyökkääjä Ilkka Pikkarainen. Sonkajärven härkä pelaa liiga-avauksessa Angelo Espositon kentässä toisella laidallaan Timo Pärssinen. Puolustajista huilausvuorolla aloittavat Joonas Hurri ja Antti Jaatinen.

Bluesin riveissä kiinnostusta herättävät "lahtelaiset" eli Bluesiin hopeajuhlien jälkeen siirtyneet Joonas Jalvanti, ja Teemu Rinkinen. Vastaavasti Blues-paidan vaihtoi turkoosiin puolustaja Oskari Korpikari.

Pelicansin maalivahtikaksikkona aloittavat Jere Myllyniemi ja Joonas Kuusela. Pelivuoro ratkaistaan vasta aamujäillä. Espoolaisten maalilla aloittaa kauden alla hankittu kokenut Juuso Riksman.

Bluesilta ovat sivussa puolustajat Arto Laatikainen ja Jani Hakanpää sekä hyökkääjät Juuso Ikonen ja Marco Rosa.

Pelicansin tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


Lahden Pelicans - logo

Pelicans - 2012-2013 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2012-2013

Ottelut kaudella 2012-2013

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Angelo Esposito

20.2.1989 Montreal, QUE, CAN
Tiedot

Joonas Hurri

31.3.1991 Lahti
Tiedot

JarkkoImmonen

Jarkko Immonen

18.1.1984 Kouvola
Tiedot

AnttiJaatinen

Antti Jaatinen

24.9.1987 Mäntyharju
Tiedot

IlkkaPikkarainen

Ilkka Pikkarainen

19.4.1981 Sonkajärvi
Tiedot

TimoPärssinen

Timo Pärssinen

19.1.1977 Lohjan mlk
Tiedot

ViliSopanen

Vili Sopanen

21.10.1987 Valkeala
Tiedot


Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Olkinuora käyttää sopimuksensa ulkomaanoption

Jussi Olkinuora käyttää sopimuksena ulkomaanoption ja siirtyy pelaamaan sveitsiläisseuraan.

Lue lisää
Lasch siirtyy Sveitsiin

Lasch siirtyy Sveitsiin

Pelicans menettää alkukauden parhaan pistemiehensä, kun ottelukohtaisella sopimuksella lahtelaisten riveissä viilettänyt Ryan Lasch siirtyy loppukaudeksi Sveitsiin Zürich Lionsin riveihin.

Lue lisää
Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Eero Teräväinen lainalle Pelicansiin

Pelicans ja HIFK ovat tehneet lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Eero Teräväinen pelaa lahtelaisryhmän riveissä helmikuun loppuun saakka.

Lue lisää
Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Otto Somppi Pohjois-Amerikkaan

Pelicans-hyökkääjä Otto Sompin lainasopimus päättyy ja mies siirtyy Jesse Ylösen sekä Oskari Laaksosen tavoin Pohjois-Amerikkaan valmistautumaan AHL-kauden alkuun. Somppi on Tampa Bay Lightingin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansin Laaksonen ja Ylönen kutsuttiin Pohjois-Amerikkaan

Pelicansissa alkukauden kiekkoilleet Jesse Ylönen ja Oskari Laaksonen on kutsuttu takaisin Pohjois-Amerikkaan NHL-organisaatioidensa palvelukseen. Laaksonen on Buffalo Sabresin ja Ylönen Montreal Canadiensin sopimuspelaaja.

Lue lisää
Julius Honka Pelicansiin

Julius Honka Pelicansiin

Lahden Pelicans ja Dallas Stars ovat tehneet toistaiseksi voimassa olevan lainasopimuksen, minkä myötä puolustaja Julius Honka liittyy lahtelaisryhmään. Honka nähdään joukkueen harjoitusvahvuudessa ensimmäisen kerran keskiviikkona.

Lue lisää