Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahti Basketball ja Brandon Peel sopimukseen

Lahti Basketball ja Brandon Peel sopimukseen

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen laituri Brandon Peelin,25, kanssa. 201 senttinen Peel siirtyy Lahteen London Lionsin riveistä, jossa hän vietti viimeiset kolme kautta. Central Connecticutin Staten kasvatti oli kolmen kauden aikana erittäin pidetty persoona Lontoossa ja ison laiturin paikalla viihtyvä Peel tunnetaan erinomaisen joukkuepelaajana.

”Brandonin palkkaaminen noudattaa aiempien ulkomaalaisrekrytointien linjaa. Hän on saanut todella paljon suitsutusta edelliseltä valmentajaltaan erinomaisena ammattilaisena, hyvänä harjoittelijana ja älykkäänä pelaajana. Sitä kertoo myös se, että on viettänyt kolme perättäistä kautta Brittien top2-joukkueessa. Brandonin pelaaminen ei ole näyttävää, mutta tehokasta. Hän ei juuri tee vääriä liikkeitä kentällä. Miehen arvo näkyy joukkueen voittosarakkeessa, ei niinkään omissa tilastoissa. Brandon erinomaisen aktiivinen joukkuepuolustaja, jonka sivuttaisliike on isoksi pelaajaksi nopeaa. Hän pystyy puolustamaan pelipaikkoja 3-5. Erinomaisena levypallopelaajana hän pystyy nopeuttamaan peliämme, sillä Brandon on hyvä pallonkäsittelijä ja tuo vaihtoehtoja avoimelle kentälle. Brandon on tyypillinen pienten yliopistojen sisäpelaaja, joka on Euroopassa vuosi vuodelta kehittänyt ulkopelaamistaan. Viimeisen kahden vuoden aikana hän on heittänyt kolmoset yli 40 %:n tarkkuudella. Tavoitteenamme on jatkaa tätä kehitystyötä hänen kanssaan. Ajatuksena on peluuttaa häntä ajoittain jopa kolmosena, mutta pääpelipaikkana on ison laitahyökkääjän tontti. Hän vahvistaa tavoitettamme olla isompi mahdollisimman monella pelipaikalla. Tämä yhdistettynä puolustus- ja siirtymiskonseptiimme tekee meistä joukkueen, joka rikkoo viime vuosina nähtyjä pelaamisen trendejä Korisliigassa”, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola

Lahti Basketballilla on sopimukset Brandon Peelin, Alex Campbellin, Wayne McCulloughin, Vesa Mäkäläisen, Henri Ventoniemen, Arttu Saarijärven, Ville Karvosen ja Ali Aholan kanssa. Joukkuetta valmentaa Pieti Poikola. Lisää sopimuksia on luvassa ensi viikolla.

Lähde: lahtibasketball.fi


Takaisin edelliselle sivulle




Erik Sajantila on lokakuun pelaaja Korisliigassa

Erik Sajantila on lokakuun pelaaja Korisliigassa

Korisliiga-kauden 2023–24 ensimmäiseksi kuukauden pelaajaksi on valittu huimaa jälkeä tehnyt Lahti Basketballin Erik Sajantila.

Lue lisää
Brandon Myer täydentää Lahti Basketball palapelin

Brandon Myer täydentää Lahti Basketball palapelin

Lahti Basketball on solminut vuoden pelaajasopimuksen Brandon Myerin,21,kanssa. Myer siirtyy Lahteen suoraan Minnesota Duluth yliopiston riveistä, jossa vietti neljä vuotta.

Lue lisää
Ricky Waxlax siirtyy Lahti Basketballin riveihin

Ricky Waxlax siirtyy Lahti Basketballin riveihin

Lahti Basketball on solminut 2+1 mallisen sopimuksen Ricky Waxlaxin kanssa. Waxlax siirtyy Lahteen Helsinki Seagullsin riveistä.

Lue lisää
Wayne McCullough Lahti Basketballin uusin kiinnitys

Wayne McCullough Lahti Basketballin uusin kiinnitys

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen Wayne McCulloughin,25, kanssa. Takamiehenä ja laiturina viihtyvä 196 senttinen McCullough saapuu Lahteen Kanadasta.

Lue lisää
Ville Karvonen palaa Lahteen

Ville Karvonen palaa Lahteen

Lahti Basketball on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Ville Karvosen kanssa. Karvonen palaa Lahteen kahden Loimaan Biisoneissa vietetyn vuoden jälkeen.

Lue lisää
Henri Ventoniemi pitkällä sopimuksella Lahteen

Henri Ventoniemi pitkällä sopimuksella Lahteen

Lahti Basketball on solminut 2+1 vuotisen sopimuksen Henri Ventoniemen,24, kanssa.

Lue lisää