Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ricky Waxlax siirtyy Lahti Basketballin riveihin

Ricky Waxlax siirtyy Lahti Basketballin riveihin

Lahti Basketball on solminut 2+1 mallisen sopimuksen Ricky Waxlaxin,21,kanssa. Waxlax siirtyy Lahteen Helsinki Seagullsin riveistä, jossa Malmin Superkoriksen kasvatti pelasi Korisliiga-kaudesta 2016-2017 yhteensä 121 ottelua ja niissä syntyivät tehot 369 pistettä, 215 levypalloa, 77 syöttöä ja 60 riistoa.

”Ricky Waxlax on todella mielenkiintoinen nuori pelaajalahjakkuus. Hän on jo nyt yksi Korisliigan parhaista takakentän puolustajista ja hyvä avoimen kentän pelaaja. Hänen pelinsä sopii loistavasti meidän indentiteettiimme. Oli mielenkiintoista katsoa videolta läpi Rickyn hyökkäyspään suorituksia viime kaudelta. Kiitos apuvalmentaja Tomille, joka koosteen työsti. Sen perusteella Rickyllä on jo nyt annettavaa myös puolenkentän hyökkäyksessä. Mutta toisaalta sieltä löytyy selkeitä kehityskohteita, joita lähdemme yhdessä työstämään. Rickyn kanssa käymämme keskustelu vakuutti minut siitä, että hän on valmis kovaan työhön, jota oma kehitys ja myös joukkueen menestys vaativat. Olen erittäin iloinen, että Ricky luottaa meihin ympäristönä, jossa hän pääsee kasvamaan kohti omaa parasta potentiaaliaan. Täytyy myös heittää kiitos Seagullsien suuntaan ja heidän päävalmentajalleen Jussi Laaksolle. Yhdessä mietimme, että Lahti Basketballin tarjoama ympäristö voisi olla tässä vaiheessa uraa Rickylle hyvä paikka kehittyä. On mukava palata liigaan toimimaan fiksujen ja laaja-alaisesti ajattelevien ihmisten kanssa, jotka miettivät pelaajia yksilöinä. Me pyrimme parhaalla mahdollisella tavalla vastaamaan tähän erittäin positiiviseen haasteeseen”, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola uusinta suojattiaan.

Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso: ”Ricky on tilanteessa, jossa hänelle on pelaajana ja ihmisenä kehittyäkseen tärkeää vaihtaa ympäristöä ja ärsykkeitä. Hyvässä yhteisymmärryksessä Rickyn, agentin  ja hänen tulevan seuransa väen kanssa keskustellen löysimme hyvän yhteistyökumppanin. Siellä hänellä on mahdollisuus kasvaa yhä edelleen ja saada myös isompi rooli Korisliigassa. Toivotan Rickylle kaikkea hyvää ja jatkuvaa kehittymistä tulevaan.”

”Tosi hienoa päästä Lahteen. Heti alusta alkaen ollaan otettu hyvin vastaan ja tuntuu hyvältä olla osa tätä joukkuetta. Odotan innolla yhteistyötä koko organisaation kanssa sekä päästä pelaamaan Lahden upean yleisön eteen”, kommentoi maanantaina Lahteen muuttanut Ricky Waxlax.

Lahti Basketballilla on nyt sopimukset Vesa Mäkäläisen, Arttu Saarijärven, Henri Ventoniemen, Ville Karvosen, Ali Aholan, Ricky Waxlaxin, Roi Bymanin, Alex Campbelin, Wayne McCulloughin ja Brandon Peelin kanssa. Joukkuetta valmentaa Pieti Poikola.

Lähde: lahtibasketball.fi


Takaisin edelliselle sivulle




Erik Sajantila on lokakuun pelaaja Korisliigassa

Erik Sajantila on lokakuun pelaaja Korisliigassa

Korisliiga-kauden 2023–24 ensimmäiseksi kuukauden pelaajaksi on valittu huimaa jälkeä tehnyt Lahti Basketballin Erik Sajantila.

Lue lisää
Brandon Myer täydentää Lahti Basketball palapelin

Brandon Myer täydentää Lahti Basketball palapelin

Lahti Basketball on solminut vuoden pelaajasopimuksen Brandon Myerin,21,kanssa. Myer siirtyy Lahteen suoraan Minnesota Duluth yliopiston riveistä, jossa vietti neljä vuotta.

Lue lisää
Lahti Basketball ja Brandon Peel sopimukseen

Lahti Basketball ja Brandon Peel sopimukseen

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen laituri Brandon Peelin,25, kanssa. 201 senttinen Peel siirtyy Lahteen London Lionsin riveistä, jossa hän vietti viimeiset kolme kautta.

Lue lisää
Wayne McCullough Lahti Basketballin uusin kiinnitys

Wayne McCullough Lahti Basketballin uusin kiinnitys

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen Wayne McCulloughin,25, kanssa. Takamiehenä ja laiturina viihtyvä 196 senttinen McCullough saapuu Lahteen Kanadasta.

Lue lisää
Ville Karvonen palaa Lahteen

Ville Karvonen palaa Lahteen

Lahti Basketball on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Ville Karvosen kanssa. Karvonen palaa Lahteen kahden Loimaan Biisoneissa vietetyn vuoden jälkeen.

Lue lisää
Henri Ventoniemi pitkällä sopimuksella Lahteen

Henri Ventoniemi pitkällä sopimuksella Lahteen

Lahti Basketball on solminut 2+1 vuotisen sopimuksen Henri Ventoniemen,24, kanssa.

Lue lisää