Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kanadalainen Alex Campbell Lahti Basketballin takalinjoille

Kanadalainen Alex Campbell Lahti Basketballin takalinjoille

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen kanadalaisen takamiehen, Alex Campbellin 27, kanssa. Campbell siirtyy Lahteen Island Storm joukkueesta, joka pelaa Kanadan NBL liigaa.

Campbell on erittäin fyysinen takamies, joka tunnetaan erittäin kovana puolustajana. Menneellä kaudella Island Stormin riveissä 193 senttinen Campbell upotti 20.0 pistettä, otti 7.0 levypalloa ja antoi 4.5 syöttöä. Lahti tulee olemaan kanadalaisen toinen työpaikka Euroopassa. Kaudella 2017-2018 hyvänä johtajana tunnettu takamies palloili Espanjan LEB Gold sarjassa CB Brat Juventudin riveissä.

Takamies on myös esiintynyt Kanadan maajoukkueessa William Jones Cupissa kahdeksan ottelun verran. Kahdeksassa ottelussa vaahteranlehti rinnassa Campbell upotti keskimäärin 6.4 pistettä, otti 5.9 levypalloa ja antoi 3.9 syöttöä.

”Olen todella iloinen, että Alex valitsi meidät ja uskoo konseptiimme. Hän on loistava kahden suunnan pelaaja. Alex pystyy puolustamaan oikeastaan kaikkia pelipaikkoja – hän puolusti jopa vitospaikkaa viime talvena. Hyökkäyksessä tekee muut paremmaksi sitomalla puolustusta ja jakamalla palloa, sillä hän on erinomainen skoraaja ja syöttäjä. Olemme sitoutuneet kehittämään hänen palloscreen-pelinlukua ja eurooppalaisen 5vs5 koripallon toteutusta. Alex on saanut suitsutusta johtajuudestaan ja joukkueorientoituneesta asenteestaan kaikkialla, missä on pelannut. Uskon, että Alex tulee tekemään vielä hienon uran Euroopassa ja siihen haluamme tarjota hänelle hyvän startin”, kommentoi päävalmentaja Pieti Poikola uutta suojattiaan.

Alex Campbell
Syntymäpäivä: 22.1.1993
Pituus: 193cm
Paino: 91kg
Pelipaikka: Takamies
Yliopisto: University of Windsor
Saavutukset: Kanadan maajoukkue 8 ottelua, 2019 NBL 1 team defense ja All Canada Team, 2019 CEBL Finals MVP ja Champion, 2020 NBL Canada Canadien of the year

Lähde: lahtibasketball.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Erik Sajantila on lokakuun pelaaja Korisliigassa

Erik Sajantila on lokakuun pelaaja Korisliigassa

Korisliiga-kauden 2023–24 ensimmäiseksi kuukauden pelaajaksi on valittu huimaa jälkeä tehnyt Lahti Basketballin Erik Sajantila.

Lue lisää
Brandon Myer täydentää Lahti Basketball palapelin

Brandon Myer täydentää Lahti Basketball palapelin

Lahti Basketball on solminut vuoden pelaajasopimuksen Brandon Myerin,21,kanssa. Myer siirtyy Lahteen suoraan Minnesota Duluth yliopiston riveistä, jossa vietti neljä vuotta.

Lue lisää
Ricky Waxlax siirtyy Lahti Basketballin riveihin

Ricky Waxlax siirtyy Lahti Basketballin riveihin

Lahti Basketball on solminut 2+1 mallisen sopimuksen Ricky Waxlaxin kanssa. Waxlax siirtyy Lahteen Helsinki Seagullsin riveistä.

Lue lisää
Lahti Basketball ja Brandon Peel sopimukseen

Lahti Basketball ja Brandon Peel sopimukseen

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen laituri Brandon Peelin,25, kanssa. 201 senttinen Peel siirtyy Lahteen London Lionsin riveistä, jossa hän vietti viimeiset kolme kautta.

Lue lisää
Wayne McCullough Lahti Basketballin uusin kiinnitys

Wayne McCullough Lahti Basketballin uusin kiinnitys

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen Wayne McCulloughin,25, kanssa. Takamiehenä ja laiturina viihtyvä 196 senttinen McCullough saapuu Lahteen Kanadasta.

Lue lisää
Ville Karvonen palaa Lahteen

Ville Karvonen palaa Lahteen

Lahti Basketball on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Ville Karvosen kanssa. Karvonen palaa Lahteen kahden Loimaan Biisoneissa vietetyn vuoden jälkeen.

Lue lisää