Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lahden supercrossissa ajetaan ainoastaan ympäristöbensalla

 

Lahden supercrossissa ajetaan ainoastaan ympäristöbensalla


Supercrossissa ajetaan turvallisuussyistä ja yleisön viihtyvyyden lisäämiseksi ainoastaan alkylaatti-ympäristöbensiinillä. Järjestäjä on solminut yhteistyön Aspen polttoaineiden kanssa.

Aspen+ korkeaoktaaninen ja ympäristöystävällinen erikoispolttoaine soveltuu hyvin sisätiloihin ja moottoriurheiluun.

”Olen kokeillut ekobensaa eikä siinä ole mitään ongelmaa. On hieno homma, että moottoripyöräväki osallistuu tällä tavoin ilmastotalkoisiin”, pudottelee SM-sarjaa johtava Antti Pyrhönen.

Yleisöä hemmotellaan myös isolla skriinillä, josta voi seurata kilpailua, tiedotteita ja tuloksia.

Uutta on myös radiotaajuus, jolla voidaan kuunnella kilpailua vaikka kännykällä, taajuus on 105,5.

Maailmanmestari saapuu Suomeen

Latvian, vasta 14-vuotias Pauls Jonass, tulee esittämään osaamistaan ja haastamaan muut tähdet mittelöön ”Lahden kuninkuudesta”.

Tällä kaudella Jonass voitti 85-kuutioisten maailmanmestaruuden. Nuorukainen on ajanut jo 144-kuutioisella 2-tahtipyörällä kilpaa. Samalla pyörällä hän kilpailee myös Lahdessa.

UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle




Antti Pyrhönen janoaa supercrossin SM-kultaa

Hyvinkään Antti Pyrhönen lähtee viikonloppuna Lahden Suurhallissa ajettavaan supercrossin kauden kahteen viimeiseen SM-osakilpailuun kullan kiilto silmissä.

Lue lisää

Antti Pyrhönen ajaa Lahden Supercrossissa

Motocrossajaja Antti Pyrhösen maailma romahti lokakuun 4. vuonna 2009 Franciacortassa, Pohjois-Italiassa ajetussa maajoukkueiden MM-kisassa.

Lue lisää

Lahden Supercross kerää kovia kansainvälisiä nimiä

Viime syksynä Suomeen ja Lahden avaran Suurhallin katon alle palannut kansainvälinen supercross on vauhdikkaassa nosteessa.

Lue lisää