Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Emmanuel Holloway Namika Lahden riveihin

 

Emmanuel Holloway Namika Lahden riveihin


Salon Vilppaassa viime kaudella vahvasti esiintynyt Emmanuel Holloway liittyy Namika Lahden vahvuuteen yksivuotisella sopimuksella.

Namika Lahti on tehnyt sopimuksen ensi kaudeksi Emmanuel Hollowayn (183cm, 80kg) kanssa. Holloway vietti viime kauden Salon Vilppaan riveissä ja pelasikin siellä itsensä salolaisen koriskansan sydämiin. 26-vuotias Holloway tehtaili Vilppaan paidassa 38 ottelussa keskimäärin 18.3 pistettä, 4.1 levypalloa sekä 3.3 syöttöä.

Heittävänä takamiehenä ja pelintekijänä viihtyvä Holloway tekaisi viime kaudella myös huikean statlinen ottelussa Tampereen Pyrintöä vastaan. 37 pistettä, 7 levypalloa ja 6 syöttöä erinomaisin heittotarkkuuksin.

Päävalmentaja Ilkka Palviainen on tyytyväinen saadessaan aiemmin Suomessa esiintyneen pelaajan riveihinsä ja täten viimeisen ulkomaalaispelaajan joukkueeseen:

- Holloway on juuri sen tyyppinen pelaaja mitä joukkueeseen etsittiinkin ja täydentää loistavasti kotimaista kaartiamme. Viime kaudella Salossa pelasi erittäin hyvän kauden ja tulee varmasti tulevalla kaudella olemaan yhtä merkittävässä roolissa.

Ennen Suomeen siirtymistä Hollowaylla on kertynyt kokemusta Euroopassa sekä Saksan (Hannover Tigers) että Tsekin (Basketbol Brno) sarjoista. Hannoverissa pelatessaan Holloway valittiin ProA:n vuoden puolustuspelaajaksi.

Hollowayn sopimuksen myötä joukkue vahvistuukin erinomaisella puolustuspelaajalla ja saa myös rutkasti lisää hyökkäyspään osaamista.

- Hän on pelaaja joka pystyy luomaan itselleen korintekotilanteita. Hyvä ja tasapuolinen pelaaja joka auttaa joukkuetta suuresti myös puolustuspäässä, Palviainen jatkaa.

Namika Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


Lahden NMKY - logo

Lahden NMKY - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKapteeni Mäkäläinen jatkaa vuoden sopimuksella Lahdessa

Kapteeni Mäkäläinen jatkaa vuoden sopimuksella Lahdessa

Korisliigaan palaava Lahti Basketball on myös tehnyt jatkosopimuksen kapteeni Vesa Mäkäläisen kanssa. Mäkäläinen aloittaa kolmannen kauden Lahti Basketballin riveissä.

Lue lisää
Ärsytetty Nilan Bisons jatkoi voittoputkeaan Lahdessa

Ärsytetty Nilan Bisons jatkoi voittoputkeaan Lahdessa

Namika Lahti aloitti todella vahvasti. Biisonien ollessa vielä muilla mailla takoi Namika palloa säkkiin murhaavalla tarkkuudella.

Lue lisää
Ryan Brooks Namika Lahden miehistöön

Ryan Brooks Namika Lahden miehistöön

Korisliigaan valmistautuva Namika Lahti on kiinnittänyt ensimmäisen amerikkalaispelaajan joukkueeseensa.

Lue lisää