Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Emmanuel Holloway Namika Lahden riveihin

 

Emmanuel Holloway Namika Lahden riveihin


Salon Vilppaassa viime kaudella vahvasti esiintynyt Emmanuel Holloway liittyy Namika Lahden vahvuuteen yksivuotisella sopimuksella.

Namika Lahti on tehnyt sopimuksen ensi kaudeksi Emmanuel Hollowayn (183cm, 80kg) kanssa. Holloway vietti viime kauden Salon Vilppaan riveissä ja pelasikin siellä itsensä salolaisen koriskansan sydämiin. 26-vuotias Holloway tehtaili Vilppaan paidassa 38 ottelussa keskimäärin 18.3 pistettä, 4.1 levypalloa sekä 3.3 syöttöä.

Heittävänä takamiehenä ja pelintekijänä viihtyvä Holloway tekaisi viime kaudella myös huikean statlinen ottelussa Tampereen Pyrintöä vastaan. 37 pistettä, 7 levypalloa ja 6 syöttöä erinomaisin heittotarkkuuksin.

Päävalmentaja Ilkka Palviainen on tyytyväinen saadessaan aiemmin Suomessa esiintyneen pelaajan riveihinsä ja täten viimeisen ulkomaalaispelaajan joukkueeseen:

- Holloway on juuri sen tyyppinen pelaaja mitä joukkueeseen etsittiinkin ja täydentää loistavasti kotimaista kaartiamme. Viime kaudella Salossa pelasi erittäin hyvän kauden ja tulee varmasti tulevalla kaudella olemaan yhtä merkittävässä roolissa.

Ennen Suomeen siirtymistä Hollowaylla on kertynyt kokemusta Euroopassa sekä Saksan (Hannover Tigers) että Tsekin (Basketbol Brno) sarjoista. Hannoverissa pelatessaan Holloway valittiin ProA:n vuoden puolustuspelaajaksi.

Hollowayn sopimuksen myötä joukkue vahvistuukin erinomaisella puolustuspelaajalla ja saa myös rutkasti lisää hyökkäyspään osaamista.

- Hän on pelaaja joka pystyy luomaan itselleen korintekotilanteita. Hyvä ja tasapuolinen pelaaja joka auttaa joukkuetta suuresti myös puolustuspäässä, Palviainen jatkaa.

Namika Lahden tiedotteesta / UrheiluLahti


Takaisin edelliselle sivulle


Lahden NMKY - logo

Lahden NMKY - 2011-2012 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2011-2012

Ottelut kaudella 2011-2012

Seuran tiedot - Seuran kotisivutErik Sajantila on lokakuun pelaaja Korisliigassa

Erik Sajantila on lokakuun pelaaja Korisliigassa

Korisliiga-kauden 2023–24 ensimmäiseksi kuukauden pelaajaksi on valittu huimaa jälkeä tehnyt Lahti Basketballin Erik Sajantila.

Lue lisää
Brandon Myer täydentää Lahti Basketball palapelin

Brandon Myer täydentää Lahti Basketball palapelin

Lahti Basketball on solminut vuoden pelaajasopimuksen Brandon Myerin,21,kanssa. Myer siirtyy Lahteen suoraan Minnesota Duluth yliopiston riveistä, jossa vietti neljä vuotta.

Lue lisää
Ricky Waxlax siirtyy Lahti Basketballin riveihin

Ricky Waxlax siirtyy Lahti Basketballin riveihin

Lahti Basketball on solminut 2+1 mallisen sopimuksen Ricky Waxlaxin kanssa. Waxlax siirtyy Lahteen Helsinki Seagullsin riveistä.

Lue lisää
Lahti Basketball ja Brandon Peel sopimukseen

Lahti Basketball ja Brandon Peel sopimukseen

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen laituri Brandon Peelin,25, kanssa. 201 senttinen Peel siirtyy Lahteen London Lionsin riveistä, jossa hän vietti viimeiset kolme kautta.

Lue lisää
Wayne McCullough Lahti Basketballin uusin kiinnitys

Wayne McCullough Lahti Basketballin uusin kiinnitys

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen Wayne McCulloughin,25, kanssa. Takamiehenä ja laiturina viihtyvä 196 senttinen McCullough saapuu Lahteen Kanadasta.

Lue lisää
Ville Karvonen palaa Lahteen

Ville Karvonen palaa Lahteen

Lahti Basketball on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Ville Karvosen kanssa. Karvonen palaa Lahteen kahden Loimaan Biisoneissa vietetyn vuoden jälkeen.

Lue lisää