Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kapteeni Mäkäläinen jatkaa vuoden sopimuksella Lahdessa

Kapteeni Mäkäläinen jatkaa vuoden sopimuksella Lahdessa

Lahti palaa Korisliigaan neljän vuoden tauon jälkeen. Lahti Basketball otti vastaan divari A:n mestaruudesta palkinnoksi tulleen liigapaikan.

Korisliigaan palaava Lahti Basketball on myös tehnyt jatkosopimuksen kapteeni Vesa Mäkäläisen, 32 ,  kanssa. Mäkäläinen aloittaa kolmannen kauden Lahti Basketballin riveissä. ” Veskun ” panos on ollut merkittävä seurahistorian ensimmäisestä kaudesta lähtien.

Menneellä kaudella kapteeni Mäkäläinen oli yksi mestaruuden takuumiehistä. Puolustuspään ankkuri pelasi keskimäärin 28 minuuttia per ottelu ja viimeisteli 14.9 pistettä sekä otti 7.4 levypalloa. 2 pisteen heittojen onnistumisprosentti oli huikea 72.7. 

Mäkäläinen on innoissaan mahdollisuudesta pelata liigakoripalloa Lahdessa. ” Lähden erittäin hyvillä fiiliksillä tulevaan. Uskon, että pystyn vielä auttamaan joukkuetta niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Intohimo ja palo kilpailemiseen on yhä korkealla. Urheilun ja kilpailemisen kautta tulevat onnistumisen ja epäonnistumisen fiilikset houkuttelevat edelleen parketille. Myös fiilikset kropassa ovat hyvät ”, kommentoi kapteeni Mäkäläinen

Lahti Basketballin toiminnanjohtaja Roope Suonio on kiitollinen Mäkäläisen jatkosopimuksesta.  ” Vesa on merkittävä pelaaja koko seuran historiassa. Hänen rooli johtajana on joukkueelle elintärkeä.  Vesan sopimuksen myötä meillä on tukeva selkäranka, jonka varaan on hyvä rakentaa ”, kommentoi Suonio. 

Lahti Basketballilla on sopimukset tulevasta kaudesta päävalmentaja Petri Vellingin, Vesa Mäkäläisen, Roi Bymanin ja Eemeli Lampenin kanssa.

Lähde: Lahtibasketball.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Emmanuel Holloway Namika Lahden riveihin

Emmanuel Holloway Namika Lahden riveihin

Salon Vilppaassa viime kaudella vahvasti esiintynyt Emmanuel Holloway liittyy Namika Lahden vahvuuteen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ärsytetty Nilan Bisons jatkoi voittoputkeaan Lahdessa

Ärsytetty Nilan Bisons jatkoi voittoputkeaan Lahdessa

Namika Lahti aloitti todella vahvasti. Biisonien ollessa vielä muilla mailla takoi Namika palloa säkkiin murhaavalla tarkkuudella.

Lue lisää
Ryan Brooks Namika Lahden miehistöön

Ryan Brooks Namika Lahden miehistöön

Korisliigaan valmistautuva Namika Lahti on kiinnittänyt ensimmäisen amerikkalaispelaajan joukkueeseensa.

Lue lisää