Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Henri Ventoniemi pitkällä sopimuksella Lahteen

Henri Ventoniemi pitkällä sopimuksella Lahteen

Lahti Basketball on solminut 2+1 vuotisen sopimuksen Henri Ventoniemen,24, kanssa. Sopimuksessa on ulkomaanpykälä kausien välissä. Ventoniemi siirtyy Lahteen Uudenkaupungin Korihaista, jossa pelasi yhden kauden ajan. 207 senttinen sentteri on Hyvinkään Pontevan kasvatti.

Viisi vuotta sitten Ventoniemi siirtyi rapakon taakse alkuun vuodeksi Patrick Henry Community Collegen joukkueeseen ja tämän jälkeen kolmeksi vuodeksi University of West Floridan joukkueeseen. Viime kaudella Ventoniemi palloili Korihaiden riveissä ja tehtaili keskimäärin 8.9 pistettä ja otti 5.4 levypalloa.

Ventoniemi on pelannut eri ikäluokissa yhteensä 95 maaottelua.

”Todella hyvät fiilikset sopparista. Oli upeeta nähdä kuinka paljon kiinnostusta ja vaivaa Lahti näki mun eteen. Haussa oli ammattimainen ympäristö jossa voin jatkaa kehittymistä ja olen varma että sen myös tämä organisaatio tarjoaa. Alusta asti koripallolliset kuviot tehtiin mulle todella selkeiksi, joka vaan vahvisti ja toi varmuutta lopulliseen päätökseen. On tosi siistiä päästä tekemään yhteistyötä organisaation kanssa jonka halu kehittyä näkyi jo rekrytointi vaiheessa”, kommentoi tuore lahtelainen Henri Ventoniemi

”Henri on jo nyt todellinen profiilipelaaja, vaikka hänen parhaat vuotensa ovat vielä edessä päin. Kyseessä on erittäin fiksu mies kentällä ja sen ulkopuolella. Koko neuvotteluprosessi Henrin kanssa oli miellyttävä ja opettavakin kokemus. Henrillä tulee olemaan todella merkittävä rooli paletissamme puolustuksen lukkona ja hyökkäyksen keskuspalasena. On todellinen win-win, että emme nyt tarvitse ulkomailta sentteriä, mikä toisaalta palvelee Henrin kehitystä. Hän tulee Vesan kanssa muodostamaan fyysisen duon, joka voi jopa ajoittain pelata samaan aikaan kentällä. Kun meillä on riittävästi syvyyttä ja kokoa, kenenkään ei tarvitse pelata liian isoja minuutteja, vaan jokainen kentällä vietetty minuutti valmistaa kohti kansainvälisillä kentillä vaadittavaa intensiivisyyttä.Vesa voi sparrata Henriä harjoituksia ja auttaa hänen kehitystään. Odotan innolla sitä, että pääsemme auttamaan häntä kohti maajoukkuetta ja kansainvälisiä huippuliigoja. Se pitää sisällään lajitaitoja, fysiikkaa, taktiikkaa ja henkisiä ominaisuuksia. Henrin tulo lisää entisestään valmentajien vastuuta laadukkaan harjoittelun suunnittelussa ja toteutuksessa. Tulevan kauden toimintakonseptin rakentamisessa alkaa jo detaljien viimeistely. Työtä on paljon, mutta kun katsoo meidän tulevan kauden rosterin valmistumista, motivaatiota ei tarvitse hakea kaukaa”, kommentoi päävalmentaja Poikola uusinta suojattiaan.

Lahti Basketballilla on nyt sopimukset Henri Ventoniemen, Vesa Mäkäläisen, Arttu Saarijärven, Ali Ahola, Alex Campbellin ja päävalmentaja Pieti Poikolan kanssa. Lisää sopimuksia julkaistaan tällä viikolla.

Lähde: lahtibasketball.fi


Takaisin edelliselle sivulle
Erik Sajantila on lokakuun pelaaja Korisliigassa

Erik Sajantila on lokakuun pelaaja Korisliigassa

Korisliiga-kauden 2023–24 ensimmäiseksi kuukauden pelaajaksi on valittu huimaa jälkeä tehnyt Lahti Basketballin Erik Sajantila.

Lue lisää
Brandon Myer täydentää Lahti Basketball palapelin

Brandon Myer täydentää Lahti Basketball palapelin

Lahti Basketball on solminut vuoden pelaajasopimuksen Brandon Myerin,21,kanssa. Myer siirtyy Lahteen suoraan Minnesota Duluth yliopiston riveistä, jossa vietti neljä vuotta.

Lue lisää
Ricky Waxlax siirtyy Lahti Basketballin riveihin

Ricky Waxlax siirtyy Lahti Basketballin riveihin

Lahti Basketball on solminut 2+1 mallisen sopimuksen Ricky Waxlaxin kanssa. Waxlax siirtyy Lahteen Helsinki Seagullsin riveistä.

Lue lisää
Lahti Basketball ja Brandon Peel sopimukseen

Lahti Basketball ja Brandon Peel sopimukseen

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen laituri Brandon Peelin,25, kanssa. 201 senttinen Peel siirtyy Lahteen London Lionsin riveistä, jossa hän vietti viimeiset kolme kautta.

Lue lisää
Wayne McCullough Lahti Basketballin uusin kiinnitys

Wayne McCullough Lahti Basketballin uusin kiinnitys

Lahti Basketball on solminut vuoden sopimuksen Wayne McCulloughin,25, kanssa. Takamiehenä ja laiturina viihtyvä 196 senttinen McCullough saapuu Lahteen Kanadasta.

Lue lisää
Ville Karvonen palaa Lahteen

Ville Karvonen palaa Lahteen

Lahti Basketball on tehnyt kahden vuoden sopimuksen Ville Karvosen kanssa. Karvonen palaa Lahteen kahden Loimaan Biisoneissa vietetyn vuoden jälkeen.

Lue lisää